Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dbaj o zdrowie!

IP: *.chello.pl 27.02.10, 13:00
    Dawajcie, obstawiamy!!: za ile pojawi ie pierwszy komentarz od emigranta,
    ktory z jednej strony "nienawidzi polski przez małe "P", a jednoczesnie
    "waruje" na forum bo jakos nie moze o tym kraju zapomnieć? :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: HoojwdoopePOPISu Te inteligent krajowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 13:25
        Fakt faktem że PO PIS owa hołota zrobiła w tym kraju szambo.
        A paru chciało to spłukać.

To teraz siedzą lub ich sądy ścigają za sex afery blidy itp.
      • kastor102 Dbaj o zdrowie! 27.02.10, 13:46
        Bardzo mądra inicjatywa ,tylko popierać i oby więcej takich placówek było w
        Holandii.Państwo Polskie olało emigrantów ,są im tylko potrzebni jak są wybory
        i oczywiście obiecanki cacanki.Ale my pamiętamy PO i za to przy kolejnych
        wyborach im serdecznie podziękujemy za te obietnice.
        • kosmiczny_swir Takie inicjatywy sa bardzo potrzebne 27.02.10, 17:51
          Takie inicjatywy sa bardzo potrzebne. Polska diaspora musi sie organizowac i
          sobie pomagac, tak organizuje sie i pomaga sobie diaspora zydowska.
      • Gość: Tomek Re: Dbaj o zdrowie! IP: *.fbx.proxad.net 27.02.10, 14:14
        I co Misiu wygrales zaklad ?
        Bo Ty z kolei chyba nalezysz do tych, ktorzy zazdroszcza emigrantom
        i wylewaja swoje kompleksy anonimowo na forum, jezdzac po nich ile
        wlezie.
        Zebys nie zzielenial z nienawisci.
      • Gość: renata Re: Dbaj o zdrowie! IP: *.swipnet.se 27.02.10, 14:25
        > Dawajcie, obstawiamy!!: za ile pojawi ie pierwszy komentarz od emigranta,
        > ktory z jednej strony "nienawidzi polski przez małe "P", a jednoczesnie
        > "waruje" na forum bo jakos nie moze o tym kraju zapomnieć? :)

wlasnie sie pojawil.
        • Gość: krajowiec Nie jestem emigrantem i też nienawidzę pOLSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 15:21
          Lecz moja naiwność jest mało naiwna.
          Od Sobiesiaków Tusków Buzków przez sklonowane Kaczory i Kwaśniaków z UB.
          Taplam się w tym gó...e codziennie i tylko politowanie i śmiech pozostał.
          Wiec się śmieję z
          tysięcy wariatów frustratów obwieszonych i uratowanych zabieranych dzieci ludzi
          po lepiankach nędzy i głodu smrodu i syfu bo i tak nie ma żadnej nadziei na
          poprawę MÓZGÓW wyborczej tłuszczy.
          Baranom to po prostu pasuje!!!
          • Gość: gość Re: Nie jestem emigrantem i też nienawidzę pOLSKI IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.10, 18:10
            z całym szacunkiem do autora, chciałbym się podłączyć do tych słów. Jak to możliwe, że żyjemy w takim idiotycznym kraju...? Może jeszcze dożyję dnia kiedy to komunistyczne pokolenie zdechnie i odda władzę w ręce młodych MOŻE podkreślam bo i możliwe jest to, że zaraza przeszła i na młodsze pokolenie.
            Dla przykładu podam, że pracuje nas Dwoje ja i moja żona na utrzymaniu mamy tylko córkę i nie starcza nam na podstawowe oplaty... czy to jest możliwe w normalnym kraju? Zdecydowanie nie!!!
          • Gość: lieven Re: Nie jestem emigrantem i też nienawidzę pOLSKI IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.11, 22:19
            Zgadzam się całkowicie. Ale powiedzmy sobie szczerze z czym polska może sie człowiekowi kojarzyć: z chlaniem wódy, ze złodziejami - najlepsi na świecie, no i przede wszystkim z psimi gównami które są wszędzie w tym kraju. To pseudo państwo jest w sumie nimi zasypane. Zygać mi sie chce jak widze dwa psy na jednej smyczy ciągną polaka a potem srają na środku chodnika. Powiedzmy sobie szczerze TO jest właśnie polska, a nie Francuz - Chopin, Litwin - Mickiewicz, czy Niemiec - Kopernik.
      • Gość: Adaś Re: Dbaj o zdrowie! IP: 93.159.0.* 27.02.10, 17:49
        Sam jesteś nie lepszy pisząc taki post
        • Gość: krajowiec Re: Dbaj o zdrowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.10, 23:52
          Sam jesteś nie lepszy pisząc taki post

Co znaczy nie lepszy do kogo lub czego?
          Inteligencie pOLSKI.

To jest właśnie przykład typowego polskiego matołectwa wrodzonego.
          Burczy coś typ pod nosem.
      • lieft Dbaj o zdrowie! 27.02.10, 18:19
        popieram jak najbardziej istnienie takich placówek. Zdrowie umysłowe
        jest najważniejsze, z czego nie każdy sobie zdaje sprawę, a dużo
        ludzi wizytę u psychiatry traktuje jako sprawę wstydliwą.
      • Gość: psi Dbaj o zdrowie! IP: *.cable.casema.nl 27.02.10, 20:06
        Bardzo słuszna i potrzebna inicjatywa.

Znam trochę Polaków w Holandii i zauważyłem, że o ile jedni radzą sobie znakomicie, to są też ludzie którzy kompletnie nie potrafią się zintegrować. Nie mam zamiaru nikogo oceniać, każdy ma prawo do własnego życia. W każdym razie dobrze, że mają możliwość zasięgnięcia fachowej porady.
      • Gość: hahaha Powrót do Polski Postkomunistycznej IP: *.spray.net.pl 27.02.10, 23:50
        to jest skuteczniejsze antidotum na nostalgię od prozacu. Wracają i po dwóch
        miesiącach mają DOŚĆ.
      • Gość: spoko Wracajcie! Szybko ozdrowiejecie i osiwiejecie !!! IP: *.spray.net.pl 28.02.10, 00:23
        jeszcze będziecie śnić o cywilizacji Zachodu. Spoko.
        • Gość: krajowiec Re: Wracajcie! Szybko ozdrowiejecie i osiwiejecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 00:39
          żeby się tylko nie obwiesili jak 4000 ich rodaków.
          • Gość: RekinAs u mnie uitstekend ! lepiej byc nie moze ;) hrhr IP: *.adsl2.static.versatel.nl 28.02.10, 03:38
            u mnie uitstekend ! lepiej byc nie moze ;) hrhr

ja jooz resztkami sil ...
      • wybitniemadry skierowanie od lekarza "domowego"? 28.02.10, 08:18
        nie upowaznia do nieznajomosci jezyka kraju w ktorym sie zyje
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka