Gość: Annnna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 09:10 Czy łatwo znaleźć pracę w placówkach oświatowych? I czy ta praca się opłaca? Ile zarabiacie jako nauczyciele, pedagodzy, przedszkolanki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sundry Re: Praca w oświecie 02.03.10, 10:05 Nie jest łatwo znaleźć,chyba że w małym mieście. Opłaca się tylko, jeśli przeliczysz ilość godzin w pracy na pensję. Zarabia się mało, a praca niełatwa. Jeśli nie musisz, nie pakuj się w to. Odpowiedz Link Zgłoś
madameblanka Re: Praca w oświecie 02.03.10, 10:35 ja tez nie wiem, niech cie autorka oświeci:) Odpowiedz Link Zgłoś
jelen_polski Re: Praca w oświecie 02.03.10, 10:39 Co gorsza, jej się naprawdę uda i w końcu będzie dzieci uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeczek Re: Praca w oświecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 11:52 Gość portalu: Annnna napisał(a): > Czy łatwo znaleźć pracę w placówkach oświatowych? Szukają do przedszkoli + ew. do klas I - III w podstawówkach. Wyżej tylko językowców. > Ile zarabiacie jako nauczyciele, pedagodzy, przedszkolanki? Przedszkolanki (i przedszkolaki) jeszcze nie zarabiają bo są za małe. A w przedszkolach pracują nauczycielki a nie przedszkolanki. Jeśli wejdziesz do przedszkola i powiesz, że chcesz pracować jako przeszkolanka, to nawet CV od ciebie nie wezmą :) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Praca w oświecie 02.03.10, 18:48 Moja mama jakoś od zawsze określa siebie jako przedszkolankę i żyje, nie umniejsza to jej kompetencji. Odpowiedz Link Zgłoś
magdafil Re: Praca w oświecie 02.03.10, 17:35 Człowiek to całe życie się uczy, zawszy myślałam, że to jest oświAta, ale teraz zostałam oświecona, że to jednak oświEta:) Odpowiedz Link Zgłoś