dorotawey1 26.02.04, 19:56 Witam! Chciała bym się dowiedzieć czy agencja mody Infinity W-wa ul.Elektoralna 47/40 jest godną zaufania agencją.Prosze o wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evrin Re: Infinity 26.02.04, 22:44 We Wrocławiu Infinity oszukalo WSZYSTKICH swoich klientow. Mieli sprawe w sadzie. Szef tego calego interesu siedzial w wiezieniu. Oszukali ludzi na grube pieniadze, mnie tylko na 40 zl wpisowego ale niektorzy kuszeni wizja wspanialych ofert jakie sa w zasiegu reki robili sobie portfolio... nikt nie dostal obiecanych ofert!!! Mojemu chlopakowi obiecali prace przy promocji czegos tam w Plusie(gsm). Jak cala sprawa wyszla to moj luby udal sie do Plusa z zapytaniem czy oni w ogole przez ta firme szukali pracownikow. Menager byl w szoku, pierwszy raz slyszal o tej firmie. TRZYMAJCIE SIE Z DALEKA OD INFINITY I EBONY(to samo) Wystarczy z resza wejsc na ich strone(nie wiem czy teraz dziala)- straszna amatorszczyzna. Zdaje sie tez ze Wyborcza pisala o tym calym szwindlu. Pozdrawiam i ostrzegam Odpowiedz Link Zgłoś