Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Awans i co dalej?

IP: *.internetia.net.pl 29.04.10, 18:22
    Awansowałem! Juppi! Póki co się cieszę. W krótkim czasie zostałem kierownikiem
    działu w swojej firmie. A co dalej? Jak zachować się tuż po awansie wśród
    innych pracowników firmy? Już widzę nieszczere miny ludzi wokół.

Ma ktoś podobne doświadczenia? Jak udało wam się przejść "do porządku
    dziennego" z faktem awansu?
    Obserwuj wątek
      • Gość: kiu Re: Awans i co dalej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.10, 19:19
        teraz ci zapewne odbije i tak zostanie do konca życia
        • Gość: vit po pierwsze podziekuj tacie prezesowi IP: *.opera-mini.net 29.04.10, 19:38
          po drugie musisz znalezc sobie jakiegos niezbyt rozgarnietego w dziale kolege z ktorym bedziesz chodzil raz na dwa tyg. na piwo a on bedzie ci opowiadal co o tobie mowia w dziale
          • Gość: pracuś Re: po pierwsze podziekuj tacie prezesowi IP: *.internetia.net.pl 29.04.10, 20:18
            Nie muszę nikomu dziękować, bo awans zawdzięczam swojej ciężkiej pracy i
            zdolnościom.

I właśnie na takie komentarze frustratów w pracy chciałbym znaleźć skuteczne
            remedium, aby szybko tępić takie zachowania.
            • rabart Re: po pierwsze podziekuj tacie prezesowi 29.04.10, 20:21
              > Nie muszę nikomu dziękować, bo awans zawdzięczam swojej ciężkiej pracy i
              > zdolnościom.
              BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAH.

> I właśnie na takie komentarze frustratów w pracy chciałbym znaleźć skuteczne
              > remedium, aby szybko tępić takie zachowania.

Tak jest, wszelką krytykę trzeba tępić od razu w zarodku ! Ktokolwiek ośmieli
              się pomyśleć że awans masz dzięki czemu innemu niż swojej CIĘŻKIEJ pracy, temu
              władza odrąbie zbrodniczą rękę !
              • Gość: pracuś Re: po pierwsze podziekuj tacie prezesowi IP: *.internetia.net.pl 29.04.10, 20:34
                Takie pomówienia, jakie stosujesz, w pracy sprzyjałyby destrukcji zespołu. A na
                to, jako jego nowy szef, nie mogę sobie pozwolić. Dlatego szukam pomysłu na
                szybkie stłamszenie takich postaw. Oczywiście decyzje personalne są ostatecznością.
                • rabart Re: po pierwsze podziekuj tacie prezesowi 29.04.10, 20:40
                  >Takie pomówienia, jakie stosujesz, w pracy sprzyjałyby destrukcji >zespołu.
                  Ja w ogóle myślę że jakiekolwiek wątpliwości wobec TWOJEJ ŚWIATŁEJ OSOBY są
                  knowaniem i destrukcją. Natychmiast tęp wszystkich którzy nie potrafią dostrzec
                  twego geniuszu !

>A na
                  > to, jako jego nowy szef, nie mogę sobie pozwolić. Dlatego szukam pomysłu na
                  > szybkie stłamszenie takich postaw.

Hehe, bardzo mi się podoba twój zdrowy, silny, męski język czynu i to że
                  pierwsza myśl jaką masz dotyczy tłamszenia oporu :D
                  Widać że wybrali właściwą osobę na kierownika. Pracownicy cię będą kochać :D
      • Gość: Kagan Re: Awans i co dalej? IP: 193.136.157.* 29.04.10, 19:21
        Normalnie - DYMISJA!
        • Gość: misjonarz Re: Awans i co dalej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.10, 15:54
          Staraj się nie zmieniać za bardzo. A ludzi, którym zazdrość wyżarła mózgi olej!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka