xxl5 23.03.04, 08:59 Czy ktoś zdawał. Mnie niedługo to czeka, proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nina Re: testy psychologiczne mbs do policji IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.04, 11:00 ja nie zdawałam, ale jestem psychologiem, i mniej więcej orientuję się, na czym takie testy polegają - mają sprawdzić, czy nie masz neurotycznej osobowości, czy nie masz lęków, depresji, ewentualnych dysfunkcji mózgu etc. Polega to na zaznaczqaniu odpowiedzi, które wydają Ci się najwłaściwsze, ewentualnie przerysowywanie obrazków...przed testami rozluźnij się i -o ile nie jestes psychopatycznym mordercą - wszystko pójdzie Ci dobrze:-))))) powodzenia nina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip nowakowski Re: testy psychologiczne mbs do policji IP: *.icpnet.pl 23.03.04, 14:56 potwierdzam wypowiedz przedmowcy... w dniu przed testem nie pij, idz na spacer, odprez sie dobrze sie wyspij i odpwiadaj szczerze na pytania... nie ma co sie za bardzo starac bo mozesz wpasc w pulapke tzw.."skali klamstwa", ktora pozwoli okreslic szczerosc twojej odpowiedzi... jesli jestes w miare "normalny" powinno sie udac, jesli nie to raczej nie chcialbym cie widziec w policji bo i tak dosc juz tam mlotkow...;-) Odpowiedz Link Zgłoś