Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jaka praca dla pasjonata dekoracji wnętrz?

IP: *.zamosc.mm.pl 29.08.10, 20:35
    Witam
    Jestem młodą osobą, mam 19 lat, w tym roku idę na studium architektury wnętrz,
    później wybieram się na studia również na tym kierunku. OD lat interesuję się
    dekoracją wnętrz, mam zdolności manualne, lubię rysować, projektować itp,
    orientuję się w trendach designu... Chciałabym pracować w miejscu, w którym
    choć trochę mogłabym rozwijać swoją pasję, a później móc wpisać do cv, że
    robiłam coś co mieści się w owej branży, a nie coś zupełnie z innej bajki..
    Niestety na rynku pracy firmy poszukują tylko ludzi po wyższych studiach
    artystycznych a młodym pasjonatom nie dają szans, rozumiem to doskonale jednak
    ciekawa jestem czy mam możliwość znalezienia pracy w jakimś miejscu, które
    choć trochę wiąże się z moją pasja? Czy któraś z Was ma jakiś pomysł i może mi
    jakoś doradzić? Ostatnio pojawiło się w internecie ogłoszenie, że szukają
    dziennikarzy-pasjonatów do pisania artykułow o aranżacji wnętrz, niestety jest
    już nieaktualne...
    Obserwuj wątek
      • helena_5 dekoracja wnętrz! 29.08.10, 20:47
        Poszerz sobie listę obiektów do dekoracji, to zaraz pojawi Ci się więcej
        pomysłów np. dekoracja wystaw w sklepach, aranżowanie działów w marketach
        budowlano-wnętrzarskich...

Poza tym zawsze możesz się ogłosić i za niskie stawki oferować swoje usługi,
        jednocześnie wyrabiając sobie osobistą markę.
      • Gość: boss Re: Jaka praca dla pasjonata dekoracji wnętrz? IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.10, 21:24
        Myślę, że Mobilny Doradca Klienta będzie w sam raz.
        • Gość: maja Re: Jaka praca dla pasjonata dekoracji wnętrz? IP: *.zamosc.mm.pl 30.08.10, 14:28
          Niestety, myślę, że na samodzielne projektowanie jest jeszcze za wczesnie.
          Wątpie, że bez doświadczenia w tej branży mogłabym się zając projektowaniem
          wystaw itp, bo gdzie nie spojrze to wymagaja wyzszych studiow artystycznych, a
          ja chcialabym robic cokolwiek, aby miec stycznosc z ta branza... ale trudno jest
          cos znalezc dla niedoswiadczonej osoby... bede wdzieczna jesli ktos cos jeszcze
          doradzi ;) i dziekuje za dwie wczesniejsze rady :) nie spodziewalam sie tak
          szybkiego odzewu, bardzo mi milo :)
      • Gość: Prezes Zarządu Sprzątaczka IP: *.acn.waw.pl 30.08.10, 14:31
        na początek.Zanim będziesz projektować,naucz się sprzątać.
        • Gość: Chuda Re: Sprzątaczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.10, 14:57
          powyżej wypowiedział sie CHAM!
          • Gość: maja Re: Sprzątaczka IP: *.zamosc.mm.pl 30.08.10, 15:12
            a Pan zanim zacznie odzywać się/pisać do ludzi kulturalnych niech nauczy się
            uprzejmości i kultury. Przykro, że tacy ludzie wypowiadają się na forum.. Jednak
            jest tu też sporo życzliwych osób ;)
        • Gość: maja Re: Sprzątaczka IP: *.zamosc.mm.pl 30.08.10, 15:17
          a Pan zanim zacznie pisać/odzywać się do ludzi kulturalnych niech nauczy się
          uprzejmości i kultury. Szkoda, że tacy nieżyczliwi ludzie wypowiadają się na
          forum... Jednak jest tu też sporo osób uprzejmych i pomocnych ;) Całe szczęście :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka