Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ing. po 30.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 21:08
    Jestem mgr nauk humanistycznych, jako że wykonywany zawód mnie nie zadowala, jednakże zarabiam wystarczająco dużo aby się przekwalifikować postanowiłem że może spróbuję zdobyć tytuł inżyniera. Jednakże aby się dostać na politechnikę trzeba posiadać pewien poziom wiedzy, który z racji mych studiów i wieku mógł ulecieć, mówię o przedmiotach typu matematyka(8 lat bez nauki), fizyka(13 lat), biologia(15 lat), chemia(15 lat). Jako że nie chcę porywać się z motyką na słońce i tracić pieniędzy oraz czasu mego i wykładowców postanowiłem że dam sobie rok na przypomnienie materiału ze szkoły średniej, i jak poziom mej wiedzy będzie wystarczający spróbuję swoich sił na politechnice. Jednakże musiałem wpierw zaczerpnąć informacji jaki poziom z jakich przedmiotów będzie ode mnie wymagany. W związku z tym napisałem do interesujących mnie wydziałów (informatyka/mechanika/telekomunikacja) jaki poziom wiedzy jest przez nich wymagany. Pisałem do nich ponad trzy tygodnie temu, do dziś nie otrzymałem odpowiedzi od nikogo. Nie wiem dlaczego tak się dzieje, czy uznali że 31 lat to już za stary człowiek jest aby zdobyć tytuł inżyniera, czy może nie mają żadnych wymagań od studentów zaocznych.
    Obserwuj wątek
      • Gość: drukarz ja ci moge wydrukowac taki tytuł na drukarce IP: *.chello.pl 08.10.10, 22:20
        bedziesz mial na za tydzien, bo okładki musze podzlecic

500 zł i jesteś inż.

i tak nie zauważy nikt, że nie chodziłeś na studia bo dziś inżynierem moze zostac byle debil

p.s.
        powtarzasz "jednakże" za często
      • Gość: an. Re: ing. po 30. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.10, 22:31
        Człowieku, kto ma czas ci odpisywać.
        Weź zadzwon do nich, a najlepiej przejedz sie osobiscie, na miejscu wszystkiego sie dowiesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka