Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

staż BEZ urzędu pracy

13.10.10, 12:10
    Witam, mam trochę skomplikowaną sytuacje. Otóż od kilku już lat jestem współwłaścicielką malutkiej firmy, jednak teraz chciałabym jednocześnie znaleźc jakiś etat. Zdaję sobie sprawę, że w dziedzinach, w których szukam, mam małe lub zerowe doświadczenie i dlatego myślałam o odbyciu stażu. Niestety, w związku z faktem, że mam firmę, nie mogę się ubiegac o staż z urzędu pracy. Czy to znaczy, że nie mam szans na zdobycie doświadczenia i jestem skazana na łut sczęścia?!
    Obserwuj wątek
      • nothing.at.all Re: staż BEZ urzędu pracy 13.10.10, 12:41
        Oczywiście, że nie. Szukaj stażu sama, często dla pracodawcy jest to atrakcyjne zatrudnić Ciebie na staż, a nie pracownika od razu.
        • Gość: Ninka Re: staż BEZ urzędu pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 12:52
          phi w up i tak by ci nic nie znaleźli żadnego stażu szukaj sam ,ale cięzko teraz i o prace i o staż
      • snajper55 Re: staż BEZ urzędu pracy 14.10.10, 01:18
        lejdimakbet napisała:

> Czy to znaczy, że nie mam szans na zdobycie doświadczenia i jestem skazana na łut sczęścia?!

Staż z UP jest finansowany przez UP. Na taki staż oczywiście szans nie masz. Masz szansę na zdobycie doświadczenia takie same jak każdy inny szukający pracy i nie mający doświadczenia.

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka