iberka 11.04.04, 14:13 czy ktos z was ma moze jakies przykladowe Cv dla osoby nrazie tylko z matura ,przed studiami...taka praca na poczatek ale ja nie bardzo wiem jak to CV stworzyc iuza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Arq z maturą??? IP: *.biskupin.wroc.pl / 80.55.194.* 11.04.04, 19:47 To masz maturę i nie uczyli Was na polaku, jak się CV-ki pisze??? Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: z maturą??? 11.04.04, 21:31 w szkołach takich rzeczy nie uczą, teraz jest co prawda taki przedmiot jak przedsębiorczość, ale i tak rzadko kiedy uczą pisać cv. Gorzej, że pyta się dziewczyna 19-letnia na forum zamist poszukać w portalach pracowych kiedy tych przykładów jest na pęczki. Dwója z szukania Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: CV 12.04.04, 13:33 dziekuje:-) zaczne od tego,ze u mnie na j.polskim sluchalismy opowiesci o tym co nasza polonista widziala wczoraj w teatrze/kinie,pisalismy sprawdziany i bylismy odpytywani z tego co sami przygotowalismy.Nikt nie uczyl mnie pisania CV. Po drugie mature zdalam 2 lata temu i od tej pory stowrzylam sobie nie jedno CV,w niejdenym portalu zmaiescilam wg wzorow,mam nawet jakies wydawnictwa ksiazkowe ale byc moze cos robie zle,zle konstruuje?no nie wiem dlatego chcialabym aby ktos mi w tym pomogl ,ktos kto dobrze wie co i jak.No i jeszcze ta trudnosc,ze nie mam kilkunstu kursow,studiow ani doswiadczenia.W takim wypadku napisanie dobrego CV nie jest proste. iza Odpowiedz Link Zgłoś