Gość: absolwent
IP: *.adsl.inetia.pl
17.12.10, 20:55
witam. właśnie jestem w trakcie procesu rekrutacyjnego do Airline Accounting Center w Krakowie. może ktoś z was ostatnio również tam aplikował i mógłby się podzielić informacjami dotyczącymi pracy w AAC. chodzi mi o wysokość zarobków jakie wam zaproponowano, warunki zatrudnienia no i sama prace. aplikuje na stanowisko junior accountant german speaker i podczas procesu rekrutacyjnego podalem negocjowalna kwotę 2800brutto gdy zapytano mnie o oczekiwania finansowe. wiem, ze od oczekiwan do rzeczywistych zarobkow droga daleka dlatego prosze o informacje. moze ktos rowniez ostatnio rozpoczynal tam prace albo orientuje sie jak sytuacja wyglada. na jaka kwote moge liczyc na poczatek na takim stanowisku i o jakim wzroscie wynagrodzenia jest mowa po zakonczeniu okresu probnego. z gory dziekuje za pomoc. ps. tak tak, wiem, że na forum już jest forum poświecone AAC ale wpisy tam sa z roku 2008 takze mysle, ze kwoty podawana tam sa juz nieaktualne i na pewno nie jestem jedyna osoba, ktora mysli o rozpoczeciu pracy w AAC i proponowane przeze mnie odswiezenie forum mysle, ze jest dobrym pomyslem.
z gory dziekuje za informacje od osob, ktore wiedza cos w tej kwestii.