Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Cz wysyłać cv do tej samej firmy......

14.01.11, 16:09
    Zastanawiam się czy wysyłać cv do pewnej firmy, w której rok temu przeszłam do drugiego etapu rozmowy kwalifikacyjnej (na tym się skończyło). Teraz oczywiście szukają pracowników do innego sklepu, ale to chyba nie ma sensu. Bo przecież mieli jakieś powody, żeby mi odrzucić moją kandydaturę. Z drugiej strony, może wtedy był po prostu ktoś lepszy ode mnie... Nie wiem jak osoby rekrutujące postrzegają takie przypadki jak ja...Napiszcie mi proszę co o tym sądzicie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: fomica Re: Cz wysyłać cv do tej samej firmy...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 20:22
        Oczywiście że wysłać. A co masz do stracenia? Oprócz paru minut na sklecenie maila? Może rzeczywiście wtedy był ktos lepszy, kogo tym razem nie będzie, może przez ten rok czegos się nauczyłaś, już wiesz jak wygląda tam rekrutacja. Po roku ta firma juz cie nie pamięta, przypomniec sie nigdy nie zaszkodzi. najgorsze co sie może stac to to że ... nie zadzwonią :)
        • Gość: sylwia Re: Cz wysyłać cv do tej samej firmy...... IP: *.chomiczowka.waw.pl 14.01.11, 21:23
          Mam ten sam problem, co roku wysyłam papiery do tych samych firm, kilka mi odpowiedziało że jestem już w bazie danych (czyli w śmietniku). Zapewne chodzi o to że nie chcą czytać co roku mojego cv bo i tak nie mam szans.
          • Gość: gościówa wysyłać IP: 195.184.82.* 15.01.11, 12:23
            chyba, że Ci odpowiedzą, że już Cię "mają" - wtedy dać sobie spokój

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka