tomczynskam 28.01.11, 13:52 Witam. Macie jakieś doświadczenia z tą firmą? Interesuje mnie stanowisko doradcy emerytalnego. Obiecują najniższą krajową + premia za podpisane umowy. Jak wygląda tam praca w rzeczywistości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gall Anonim [...] IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.11, 12:40 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sheepi Re: Mediatorship Insurance Group Sp. Wasze opinie IP: *.85-237-173.tkchopin.pl 11.03.11, 20:12 Zgadzam sie z przedmowca praowalam tam tydzien po tygodniu dostalam umowe o dzielo gdzie sie okazalo(chociaz wczesniej nie bbyo o ty mowy) ze jezeli nie umowie 100 spotkan w miesiacu i nie podpisze minimalnie 8 umow w miesiacu nie ma co liczyc na jakiekolwiek wynagrodzenie. Wiec nie warto zawracac sobie taka praca glowy, wiecej stracisz na dojazdy niz zarobisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MeNdI Re: Mediatorship Insurance Group Sp. Wasze opinie IP: 77.242.239.* 20.10.11, 12:46 wielkie dzieki dzis bylam na rozmowie z firmie jutro rano o 6 wyjazd nad morze na szkolenie mam 2 godziny na skolowanie 460 zloty i pieniedzy na paliwo udalo sie mysle sobie ale mam farta 1 dzien szukam pracy i jest, ide wyslac kase i potwierdzenie przelewu ............i tak sobie mysle wejde jeszcze na neta i zobacze co pisza o firmie no i jest DZIEKUJE BARDZO GDYBY NIE TO FORUM TEZ BYM SIE NABRALA powodzenia wsystkim w znalezieniu prawdziwej pracy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spetry Re: Mediatorship Insurance Group Sp. Wasze opinie IP: *.reyu.net.pl 01.12.11, 09:48 Od kilku miesięcy tam pracuję. Mają rewelacyjny system wielopoziomowy tzn dostajesz dodatkowo kasę za osoby które wprowadzasz do firmy REWELACJA! no i duuuuży plus za możliwość współpracy bez zakładania działalności. Ja nie narzekam, na etacie 8 godz. tyle nie zarobisz. Polecam choć praca nie jest łatwa Odpowiedz Link Zgłoś