rabart 11.04.11, 14:20 Co jest bardziej wstydliwego-bycie bezrobotnym, czy posiadanie pracy dzięki znajomości? Moim zdaniem to drugie. Dlatego nie wstydżcie się że jesteście bezrobotnymi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rabatr Re: Bez pracy? Bez wstydu! 11.04.11, 14:27 A tam wstyd.. Badzmy dumni z tego, ze jestem bezrobotni!! Ja juz jestem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxcc Re: Bez pracy? Bez wstydu! IP: *.tktelekom.pl 11.04.11, 14:30 Szlachetna postawa za którą nie kupisz jedzenia i nie zapłacisz rachunków. Dużo bym dał za te znajomości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomeczek Re: Bez pracy? Bez wstydu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.11, 14:43 rabart napisał: > Dlatego nie wstydżcie się że jesteście bezrobotnymi. Bezrobocie to nie jest powód do wstydu. Wstydźcie się dopiero wtedy, gdy nie próbujecie przestać być bezrobotnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
rabart Re: Bez pracy? Bez wstydu! 11.04.11, 15:08 Codziennie próbuję, ale w Polsce gdzie rządzą znajomości jest to trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotna rodzina Re: Bez pracy? Bez wstydu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.11, 15:58 Ja już od 5 lat spłacam kredyt mieszkaniowy a jeszcze mi zostało 15 lat tylko problem z tym że zostałem zwolniony z pracy bo firma zbankrutowała i jak ja mam teraz spłacić ten kredyt jeśli niema ofert pracy ? a rząd nic nie robi tylko kłócą się o jakiś Smoleńsk i Katyń ! WSTYD MI ZA POLSKĘ Odpowiedz Link Zgłoś