Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bez pracy? Bez wstydu!

11.04.11, 14:20
    Co jest bardziej wstydliwego-bycie bezrobotnym, czy posiadanie pracy dzięki znajomości?

Moim zdaniem to drugie. Dlatego nie wstydżcie się że jesteście bezrobotnymi.
    Obserwuj wątek
      • rabatr Re: Bez pracy? Bez wstydu! 11.04.11, 14:27
        A tam wstyd.. Badzmy dumni z tego, ze jestem bezrobotni!!
        Ja juz jestem!
      • Gość: xxcc Re: Bez pracy? Bez wstydu! IP: *.tktelekom.pl 11.04.11, 14:30
        Szlachetna postawa za którą nie kupisz jedzenia i nie zapłacisz rachunków. Dużo bym dał za te znajomości...
      • Gość: tomeczek Re: Bez pracy? Bez wstydu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.11, 14:43
        rabart napisał:

> Dlatego nie wstydżcie się że jesteście bezrobotnymi.

Bezrobocie to nie jest powód do wstydu.
        Wstydźcie się dopiero wtedy, gdy nie próbujecie przestać być bezrobotnymi.
        • rabart Re: Bez pracy? Bez wstydu! 11.04.11, 15:08
          Codziennie próbuję, ale w Polsce gdzie rządzą znajomości jest to trudne.
      • Gość: bezrobotna rodzina Re: Bez pracy? Bez wstydu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.11, 15:58
        Ja już od 5 lat spłacam kredyt mieszkaniowy a jeszcze mi zostało 15 lat tylko problem z tym że zostałem zwolniony z pracy bo firma zbankrutowała i jak ja mam teraz spłacić ten kredyt jeśli niema ofert pracy ? a rząd nic nie robi tylko kłócą się o jakiś Smoleńsk i Katyń ! WSTYD MI ZA POLSKĘ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka