aiszakwd 07.05.04, 12:05 CHCIAŁABYM UZYSKAĆ JAKIEKOLWIEK WIADOMOŚCI NA TEMAT TEJ FIRMY, JAK SIE PRACUJE, PRACODAWCA, LUDZIE, PŁACA, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xy Re: SAINT GOBEIN SECURIT DĄBROWA GÓRNICZA- INFORM IP: *.siec2000.pl 08.05.04, 13:01 witam, byłam tam niedawno na rozmowie, firma sprawia wrażenie nowoczesnej i profesjonalnej, niestety wygląda na to, że mają BARDZO długi dzień pracy - wychodziłam stamtąd ok. 19:00 i wszyscy nadal pilnie siedzieli w biurze, a zaczynają pracę o 8:00... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihacz Re: SAINT GOBEIN SECURIT DĄBROWA GÓRNICZA- INFORM IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.04, 23:38 to widocznie firma z cyklu : "szef jeszcze siedzi , bo dyrektor też jeszcze siedzi, ale dyrektor siedzi do 20-tej , bo jest Francuz i woli siedzieć w pracy niz w hotelu, w internecie pobuszuje ,przynajmniej ma z kim pogadać - no bo sekretarka też siedzi , i tłumaczka , i zastępcy , i kierownicy działów , a jak kierownik tkwi na stanowisku , to pracownicy też - no bo może w kazdej chwili coś pilnie chcieć" czyli tzw.praca od 8-mej do nieskonczoności z krotką przerwą na sen pozdrawiam pracowników biurowych St.Gobain Securit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKO Re: SAINT GOBEIN SECURIT DĄBROWA GÓRNICZA- INFORM IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.04, 19:38 ŚWIETNA FIRMA. LUDZIE MŁODZI AMBITNI. PRACODAWCA OK. ZYCZE POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: SAINT GOBEIN SECURIT DĄBROWA GÓRNICZA- INFORM IP: *.tri.pl / *.tri.pl 12.05.04, 18:42 Ja słyszałem niepochlebne recenzje, w biurze panuje bardzo nieprzyjemna atmosfera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robo Re: SAINT GOBEIN SECURIT DĄBROWA GÓRNICZA- INFORM IP: *.tri.pl 24.05.04, 16:05 Witajcie Słyszałem, że atmosfera jest całkiem dobra, firmą zarządzają Niemcy, a to dobry znak. Mam kilku znajomych, którzy tam pracują i są zadowoleni Robo Odpowiedz Link Zgłoś