Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

SAINT GOBEIN SECURIT DĄBROWA GÓRNICZA- INFORMACJE

07.05.04, 12:05
    CHCIAŁABYM UZYSKAĆ JAKIEKOLWIEK WIADOMOŚCI NA TEMAT TEJ FIRMY, JAK SIE
    PRACUJE, PRACODAWCA, LUDZIE, PŁACA,
    Obserwuj wątek
      • Gość: xy Re: SAINT GOBEIN SECURIT DĄBROWA GÓRNICZA- INFORM IP: *.siec2000.pl 08.05.04, 13:01
        witam,
        byłam tam niedawno na rozmowie, firma sprawia wrażenie nowoczesnej i
        profesjonalnej, niestety wygląda na to, że mają BARDZO długi dzień pracy -
        wychodziłam stamtąd ok. 19:00 i wszyscy nadal pilnie siedzieli w biurze, a
        zaczynają pracę o 8:00...
        • Gość: hihacz Re: SAINT GOBEIN SECURIT DĄBROWA GÓRNICZA- INFORM IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.04, 23:38
          to widocznie firma z cyklu :
          "szef jeszcze siedzi , bo dyrektor też jeszcze siedzi,
          ale dyrektor siedzi do 20-tej , bo jest Francuz
          i woli siedzieć w pracy niz w hotelu, w internecie pobuszuje ,przynajmniej ma z
          kim pogadać -
          no bo sekretarka też siedzi , i tłumaczka , i zastępcy , i kierownicy działów ,
          a jak kierownik tkwi na stanowisku , to pracownicy też - no bo może w kazdej
          chwili coś pilnie chcieć"

czyli tzw.praca od 8-mej do nieskonczoności z krotką przerwą na sen
          pozdrawiam pracowników biurowych St.Gobain Securit
      • Gość: MIKO Re: SAINT GOBEIN SECURIT DĄBROWA GÓRNICZA- INFORM IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.04, 19:38
        ŚWIETNA FIRMA. LUDZIE MŁODZI AMBITNI. PRACODAWCA OK.
        ZYCZE POWODZENIA
        • Gość: Andrzej Re: SAINT GOBEIN SECURIT DĄBROWA GÓRNICZA- INFORM IP: *.tri.pl / *.tri.pl 12.05.04, 18:42
          Ja słyszałem niepochlebne recenzje, w biurze panuje bardzo nieprzyjemna
          atmosfera
      • Gość: Robo Re: SAINT GOBEIN SECURIT DĄBROWA GÓRNICZA- INFORM IP: *.tri.pl 24.05.04, 16:05
        Witajcie

Słyszałem, że atmosfera jest całkiem dobra, firmą zarządzają Niemcy, a to dobry
        znak.

Mam kilku znajomych, którzy tam pracują i są zadowoleni

Robo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka