Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pokolenie 3000 netto

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.11, 21:06
    Z moich kolegów nikt nie zarabia poniżej 3000 zł netto. Z tym że jesteśmy porządnie wykształceni. Debile po Uniwersytetach mogą liczyć max na 1500 zł netto.
    Obserwuj wątek
      • Gość: d Re: Pokolenie 3000 netto IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.11, 22:01
        bo jesteście złodziejami . tatuś komuch - sukinsyn nakradł ile się da .fajnie w urzędzie ??? ścigamy złodziei?? ????

• Gość: e Re: Pokolenie 3000 netto IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.11, 22:04
          pw - co to jest ? dawaj nazwe zwyzywamcw...i od ostatnich curw
      • kajetanb52 Re: Pokolenie 3000 netto 24.06.11, 22:20
        3000? Słabo, na waciki by mi nie starczyło.
        • Gość: hahah Re: Pokolenie 3000 netto IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.11, 22:22
          chyba że po uś . po tym uniwerku absolwenci mają na stracie 7000 bo zarządzają!!!

• kajetanb52 Re: Pokolenie 3000 netto 24.06.11, 22:28
            No ja jestem po uniwerku i zarządzam baranami po polibudach. Dobre chłopaki, ale mają problemy z relacjami, są fanami Korwina no i nie pogadasz z nimi o niczym innym niż o bulbulatorach. Cóż nie każdemu Bozia rozumu dała.
            • Gość: Inseminacja Re: Pokolenie 3000 netto IP: *.cdma.centertel.pl 25.06.11, 10:24
              Ja też jestem po Uniwerku i też kieruję grupą młodych inżynierów. Masz rację. A najbardziej śmieszy mnie to, że uważają że przez to, że skończyli polibudę myślą że bóg wie kim i że są na tyle ważni że ta firma bez nich upadnie. Oni w ogóle nie potrafią współpracować. Uważają że wszystko wiedzą najlepiej a to g**no prawda. Średnio rozgarnięty absolwent technikum poradziłby sobie z ich obowiązkami.
      • Gość: jUWolec Re: Pokolenie 3000 netto IP: 94.75.112.* 24.06.11, 23:58
        eee, obdartus jesteś. ja po uniwerku mam 8400 netto. Z trzema tysiakami netto polibudziarze niech się w budzie schowają
      • Gość: Anna Re: Pokolenie 3000 netto IP: *.gdynia.mm.pl 25.06.11, 10:32
        twój wątek to oczywiście prowokacja, tym niemniej konstatacja jest smutna - ludzie marzą o nędznej pensji (800Euro) bo mają jeszcze mniej.
      • Gość: Migrena O kulfa IP: *.orneta.arkusnet.pl 25.06.11, 16:37
        To Ja chyba nawet nie zasługuję na miano debila:

Nie skończyłam żadnego uniwersytetu...
        Ba... Nie mam nawet matury...
        Zarabiam powyżej 4000 netto... Plus bonusy, socjal, auto, prywatna opieka medyczna i dodatkowe ubezpieczenie...
        Nie pracuję fizycznie, nie przepracowuję się...
        Od 7 lat moje wynagrodzenie nie schodziło poniżej 3000 netto...
        • Gość: vv Re: O kulfa IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.11, 16:50
          to czym się zajmujesz ?
          • Gość: Masakra Re: O kulfa IP: *.orneta.arkusnet.pl 25.06.11, 17:13
            Przez 3 lata jako terenowy handlowiec w banku, pòźniej na stanowisku kierowniczym w tym banku, pòźniej jako handlowiec w Kraft Foods, teraz jako specjalista d/s reklamy internetowej w pewnej korporacji.
            Nie zawsze wykształcenie jest wykładnià intelektu, orientacji, nie zawsze jakiś tam kwit daje gwarancję dobrej pracy, wiedzę o życiu.
            Nikt nie pytał mnie o papierek ukończenia szkoły, zwracali uwagę na to co mam pod fryzurà.
            • Gość: fan Re: O kulfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.13, 22:09
              masakra,

UWIELBIAM CIĘ! i mam identyczne podejście jak Ty.
              Widzę jakich głąbów po uniwerkach zatrudniają, jak już się dorwie do koryta to zęby nie puszczą choćby miało to smarować na kolegów... pozdrawiam.
        • Gość: Q800 Re: O kulfa IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.13, 12:12
          Och jej... no to pana boga za nogi złapałaś normalnie. Socjal, samochód, opieka, ależ pławisz się w luksusach i tak wiele osiągnęłaś. Czipa w karku nie masz?
      • Gość: Q800 Re: Pokolenie 3000 netto IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.13, 10:27
        mmmm... cóż za kokosy i delicje.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka