Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bricoman - Koordynator Sprzedaży

27.08.11, 17:17
    czy ktoś z was pracował na tym stanowisku? Jakie są zarobki, atmosfera pracy itp :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Toxic Re: Bricoman - Koordynator Sprzedaży IP: *.toya.net.pl 30.08.11, 13:29
        Byłem jakiś czas temu na rozmowie w sprawie stanowiska Category Managera w centrali zakupów w Wa-wie (Gocław, ul. Murmańska). Umowa: na 3 m-ce, potem na czas nieokreślony. Pensja: 10.000 zł brutto i co kwartał prowizje. Praca 9-17, wyjazdy do nowych sklepów. Stanowisko tak jak u kupców, 2-3 lata potem sam odchodzisz, albo Cię zwalniają. Jak szukasz stablilizacji to odradzam. Ogólnie nie zainteresowała mnie ta oferta, tymbardziej że Castorama płaci więcej. Firma ma spore problemy logistyczne z dostawcami bo nie ma magazynu centralnego tak jak np. Leroy Merlin, dostawy są bezpośrednie. Do tego dochodzi mała możliwość negocjacji ilościowych - mają chyba 4-5 sklepów. Niby określili sobie tzw. "plan 5-cio letni", ale teoria a rzeczywistość.... Co by nie powiedzieć, atmosfera w firmie OK. Stanowisko o którym piszesz - Koordynatora Sprzedaży, jest niżej niż Category Manager więc kasa mniejsza. Jaka to niestety nie wiem, ale na pewno poniżej 10.000 zł brutto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka