Gość: PB IP: *.net.autocom.pl 04.03.02, 20:49 Cześć! Czy wszystko jest OK z formularzem? Wynika z niego, że przedstawiciel grupy nie podaje swojego adresu, tylko uczelni. No i telefon kontaktowy - chodzi o telefon uczelni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coca_cola Re: formularz zgłoszeniowy 06.03.02, 15:55 Gość portalu: PB napisał(a): > Cześć! Czy wszystko jest OK z formularzem? Wynika z niego, że przedstawiciel > grupy nie podaje swojego adresu, tylko uczelni. No i telefon kontaktowy - > chodzi o telefon uczelni? Przedstawiciel zespołu podaje adres uczelni, w której zespół studiuje. Ponadto z racji swojej finkcji w zespole (przedstawiciel) podaje także swój adres i swój telefon kontaktowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: formularz zgłoszeniowy IP: 213.17.168.* 08.03.02, 01:14 coca_cola napisał(a): > Przedstawiciel zespołu podaje adres uczelni, w której zespół studiuje. Ponadto > z > racji swojej finkcji w zespole (przedstawiciel) podaje także swój adres i swój > telefon kontaktowy. Sęk w tym, że w formularzu nie ma miejsca na adres przdstawiciela. Jest jedynie miejsce na adres uczelni Odpowiedz Link Zgłoś
mruky Re: formularz zgłoszeniowy 23.04.02, 20:16 Tyle czasu minelo od zakonczenia rejestracji a ja nadal nie wiem co z moim adresem. jestem reprezentantem mojej druzyny, jednak nie podalam swojego adresu do korespondencji ani numeru telefonu ni maila, bo nie bylo na to miejsca w formularzu zgloszeniowytm. Co mam zrobic? Prosze odpowiedzcie! Mruk Odpowiedz Link Zgłoś