Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

winobranie !

IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.05.04, 13:51
    Planuje wyjazd na winobranie w tym roku do Francji. Czy ktos byl kiedyś,
    warto jechac?, cieżko jest z pracą??
    Obserwuj wątek
      • Gość: Marcin Re: winobranie ! IP: *.nowiny.sdi.tpnet.pl 27.05.04, 16:06
        Pracowałem na winobraniu jest cool przynajmniej w Luxemburgu !! 8 godzin po
        pierwszych 4 lunch godzinny a później kolejne 4 ! W sumie OK !
        • Gość: leh Re: winobranie ! IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.05.04, 23:38
          a jak znalazles parcke przy winobraniu? jechales w ciemno ???
      • rumcajs1985 Re: winobranie ! 27.05.04, 17:04
        ej ja tez moge jechac ale nie mam z kim a jak bys byl chetny to daj znac na
        mojego maila roman18@buziaczek.pl lub pod telefonem 505 44 47 33 i w meilu mi
        napisz co tam jest potrzebne na ten wyjazd pap pozdrawiam i oczekuje szubkiej
        odpowiedzi papa milego dnia
        • Gość: aris Re: winobranie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 13:37
          ponawiam pytanie, które kolega zadał wcześniej... czy jest tu jakaś osoba,
          która była na winobraniu, kiedy najlepiej jest tam jechac (np. Francja, czy
          zachodnie niemcy)... macie jakies namiary na gospodarstwa gdzie można zbierać
          winogrono?? Potrzebuje pomocy :) dziekuje za odpowiedzi... chcialbym sie gdzies
          w tamte rejony wybrac na poczatku lipca!
          moja mail: aris666@o2.pl
          • Gość: Flatron Re: winobranie ! IP: 213.199.253.* 04.06.04, 17:34
            Do aris.W sezonie zbiorów znajdziesz pracę wszedzie,bez obaw.Za ile? Za 3
            euro+spanie+jedzenie(ale to zarcie niezawsze).I jeszcze jedno.Jak bedziesz
            wysyłać swojego maila potencjalnemu pracodawcy,to zmień sobie ten kretyński
            adres.chyba wiesz dlaczego? Wiesz z czym kojarzy sie 666....?Na mnie to działa
            odrzucająco,nawet jezeli jestes dobrym człowiekiem.Pozdrawiam.
      • basia553 Re: winobranie ! 05.06.04, 10:09
        Winobranie - przynajmniej w Niemczech - zaczyna sie dopiero koncem wrzesnia!
        • zegarek6 Re: winobranie ! 05.06.04, 14:13
          Ja też bym się pisał na taką prace,właściwie to obojetnie jaką:(
          Jesli ktoś ma jakąś konkretną oferte to byłbym wdzięczny.
          • Gość: DUKAN Re: winobranie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 15:10
            POLSKIE BAWOŁY DO PONIŻAJĄCEJ PRACY ZA ŚMIESZNIE NISKIE STAWKI.BYLE GDZIE BYLE
            JAK OBY BYŁO. LUDZIE SZANUJCIE SIE!GDZIE WY MACIE SWOJA GODNOSC?? NIE BEDZIECIE
            MOGLI POZNIEJ SOBIE SPOJRZEC W LUSTRO
            • Gość: lulu Re: winobranie ! IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 05.06.04, 17:24
              pod mostem nie ma lustra :/
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka