Gość: leh IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.05.04, 13:51 Planuje wyjazd na winobranie w tym roku do Francji. Czy ktos byl kiedyś, warto jechac?, cieżko jest z pracą?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: winobranie ! IP: *.nowiny.sdi.tpnet.pl 27.05.04, 16:06 Pracowałem na winobraniu jest cool przynajmniej w Luxemburgu !! 8 godzin po pierwszych 4 lunch godzinny a później kolejne 4 ! W sumie OK ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leh Re: winobranie ! IP: *.lubin.dialog.net.pl 27.05.04, 23:38 a jak znalazles parcke przy winobraniu? jechales w ciemno ??? Odpowiedz Link Zgłoś
rumcajs1985 Re: winobranie ! 27.05.04, 17:04 ej ja tez moge jechac ale nie mam z kim a jak bys byl chetny to daj znac na mojego maila roman18@buziaczek.pl lub pod telefonem 505 44 47 33 i w meilu mi napisz co tam jest potrzebne na ten wyjazd pap pozdrawiam i oczekuje szubkiej odpowiedzi papa milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aris Re: winobranie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 13:37 ponawiam pytanie, które kolega zadał wcześniej... czy jest tu jakaś osoba, która była na winobraniu, kiedy najlepiej jest tam jechac (np. Francja, czy zachodnie niemcy)... macie jakies namiary na gospodarstwa gdzie można zbierać winogrono?? Potrzebuje pomocy :) dziekuje za odpowiedzi... chcialbym sie gdzies w tamte rejony wybrac na poczatku lipca! moja mail: aris666@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Flatron Re: winobranie ! IP: 213.199.253.* 04.06.04, 17:34 Do aris.W sezonie zbiorów znajdziesz pracę wszedzie,bez obaw.Za ile? Za 3 euro+spanie+jedzenie(ale to zarcie niezawsze).I jeszcze jedno.Jak bedziesz wysyłać swojego maila potencjalnemu pracodawcy,to zmień sobie ten kretyński adres.chyba wiesz dlaczego? Wiesz z czym kojarzy sie 666....?Na mnie to działa odrzucająco,nawet jezeli jestes dobrym człowiekiem.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
basia553 Re: winobranie ! 05.06.04, 10:09 Winobranie - przynajmniej w Niemczech - zaczyna sie dopiero koncem wrzesnia! Odpowiedz Link Zgłoś
zegarek6 Re: winobranie ! 05.06.04, 14:13 Ja też bym się pisał na taką prace,właściwie to obojetnie jaką:( Jesli ktoś ma jakąś konkretną oferte to byłbym wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DUKAN Re: winobranie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 15:10 POLSKIE BAWOŁY DO PONIŻAJĄCEJ PRACY ZA ŚMIESZNIE NISKIE STAWKI.BYLE GDZIE BYLE JAK OBY BYŁO. LUDZIE SZANUJCIE SIE!GDZIE WY MACIE SWOJA GODNOSC?? NIE BEDZIECIE MOGLI POZNIEJ SOBIE SPOJRZEC W LUSTRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: winobranie ! IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 05.06.04, 17:24 pod mostem nie ma lustra :/ Odpowiedz Link Zgłoś