ruch040404
08.11.11, 07:09
SZANOWNA PANI
ANETO za DROGA
i jak tu nie kochać pana BOGA drrrrrrrrrr x. ROBERTA NĘCKIEGO.
OCZEKUJĘ NA KONTAKT Z PANIĄ, bo muszę załatwić mojemu DYREKTOROWI z pracy zaproszenie na konferencję w KRAKOWIE 15-16 11.2011 . PARDON, nie dyrektorowi , ale DYREKTOROM.
PARDON, nie DYREKTOROM, ale radnym. RADNEMU powiatowemu w ZGORZELCU i radnemu sejmiku wojewódzkiego zDOLNEGOśląska w BRESLAU, albo, jak śpiewa pan prof. JAN MIODEK w RADIOWEJ RRÓJCE , ten BRESLAU nazywa się VVROCISLAV- taki kuzyn DOBRAWY, która przywiozła KRZYŻ do POLSKI. I ten krzyż wisi tera w SEJMIE polskim , dając świadectwo PRAWDZIE objawionej.
A przy okazji zwiedzą sobie WAWEL i pochodzą po trotuarze MIKOŁAJA KOPERNIKA.
A pani dowie się co pisałem do pani ALEKSANDRY KWAŚNIEWSKIEJ, pardon, JOLANTY KWAŚNIEWSKIEJ, kiedy-GDY promowła swój wyrób rynkowy GRANITOWE PŁYTKI JOLA w 1995r.
A KTÓRA KORESPONDENCJA TRAFIŁA DO AKT SPRAWY SĄDOWEJ, po tym, jak mnie jeden RADNY PO wyrzucił z roboty, bo korespondowałem z KW .
DLA młodszych obywatelek ANET dodam, że szło o KW emeryta Stanisława CIOSKA w JELENIEJ GÓRZE, przy ulicy KOCHANOWSKIEGO;;; ale zborsuczał nam ten KOCHANOWSKI z pomocą HANKI SAWICKIEJ.
POST SCRIPTUM:
CHRZEŚCIJANIE ze ZGORZELCA, spotkają się przy okazji z x. ROBERTEM NĘCKIM , to MU wytłumaczą swoją POWINNOŚĆ-jak zechcą.
AD VOCEM::
JA też jestem GŁĘBOKIEJ wiary. MOŻE NAWET GŁĘBSZEJ od całownika papieskiego pierścienia pana prof. ANDRZEJA ZOLLA=RPO.
A ESTIME
mgr inż. mechaNIC TADEUSZ PIECZONKA "60+3"-ZIELONY
11/13-cie years SANStravail/JOBless , non sans TRAVAIL WHISTLEblower
ul. SZMARAGDOWA 31
59 900 ZGORZELEC / 75 649 30 44 / WWW.ROPOIWZK.COM-ruch040404@wp.pl