Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kościół i mobbing

08.11.11, 07:09
    SZANOWNA PANI
    ANETO za DROGA
    i jak tu nie kochać pana BOGA drrrrrrrrrr x. ROBERTA NĘCKIEGO.
    OCZEKUJĘ NA KONTAKT Z PANIĄ, bo muszę załatwić mojemu DYREKTOROWI z pracy zaproszenie na konferencję w KRAKOWIE 15-16 11.2011 . PARDON, nie dyrektorowi , ale DYREKTOROM.
    PARDON, nie DYREKTOROM, ale radnym. RADNEMU powiatowemu w ZGORZELCU i radnemu sejmiku wojewódzkiego zDOLNEGOśląska w BRESLAU, albo, jak śpiewa pan prof. JAN MIODEK w RADIOWEJ RRÓJCE , ten BRESLAU nazywa się VVROCISLAV- taki kuzyn DOBRAWY, która przywiozła KRZYŻ do POLSKI. I ten krzyż wisi tera w SEJMIE polskim , dając świadectwo PRAWDZIE objawionej.
    A przy okazji zwiedzą sobie WAWEL i pochodzą po trotuarze MIKOŁAJA KOPERNIKA.

A pani dowie się co pisałem do pani ALEKSANDRY KWAŚNIEWSKIEJ, pardon, JOLANTY KWAŚNIEWSKIEJ, kiedy-GDY promowła swój wyrób rynkowy GRANITOWE PŁYTKI JOLA w 1995r.
    A KTÓRA KORESPONDENCJA TRAFIŁA DO AKT SPRAWY SĄDOWEJ, po tym, jak mnie jeden RADNY PO wyrzucił z roboty, bo korespondowałem z KW .
    DLA młodszych obywatelek ANET dodam, że szło o KW emeryta Stanisława CIOSKA w JELENIEJ GÓRZE, przy ulicy KOCHANOWSKIEGO;;; ale zborsuczał nam ten KOCHANOWSKI z pomocą HANKI SAWICKIEJ.
    POST SCRIPTUM:
    CHRZEŚCIJANIE ze ZGORZELCA, spotkają się przy okazji z x. ROBERTEM NĘCKIM , to MU wytłumaczą swoją POWINNOŚĆ-jak zechcą.
    AD VOCEM::
    JA też jestem GŁĘBOKIEJ wiary. MOŻE NAWET GŁĘBSZEJ od całownika papieskiego pierścienia pana prof. ANDRZEJA ZOLLA=RPO.
    A ESTIME
    mgr inż. mechaNIC TADEUSZ PIECZONKA "60+3"-ZIELONY
    11/13-cie years SANStravail/JOBless , non sans TRAVAIL WHISTLEblower
    ul. SZMARAGDOWA 31
    59 900 ZGORZELEC / 75 649 30 44 / WWW.ROPOIWZK.COM-ruch040404@wp.pl
    Obserwuj wątek
      • totapis500 Kościół i mobbing 17.11.11, 17:05

Tej czarnej hołocie marzy się średniowiecze pełne płonących stosów i prześladowań,ale nawet
        najgłębszy kryzys finansowy nie jest w stanie przywrócić głęboko zacofanego społeczeństwa.
      • Gość: ofiara a mobbing w kościele? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.12, 13:37
        świetny pomysł, ale niech kościół zacznie od siebie. Pracowałam z facetem w koloratce - nigdy nie nazwę kogoś takiego duchownym, bo to obraza dla Boga - który posuwał się nawet do tego, że chował sprzęty, aby uniemożliwić mi pracę, blokował dostęp do e-maili, nie wspominając już o złośliwościach słownych i przyczepianiu każdemu łatki, nie wyłączając zresztą innych duchownych. No i oczywiście piętnowanie Żydów i przypisywanie tego pochodzenia każdemu, kogo się nie lubi, krytyka kobiet - uwaga, nie wolno nosić wysokich obcasów, głoszenie tezy, że każda osoba świecka to złodziej... - oczywiście wszystko na pozór kulturalnie, bez podnoszenia głosu, z nieukrywaną satysfakcją, że udało się dowalić...
        • Gość: gość portalu Re: a mobbing w kościele? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.13, 10:39
          To prawda, największy mobbing jest w kościele, niech opowiedzą, jak zachowuje się ta rasa panów w swych klasztorach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka