l-limonen
27.12.11, 20:35
Witam,
zdaję sobie sprawę z istnienia miliona wątków o tej firmie, ale powiedzmy, że interesują mnie aktualne informacje,a nie te z 2005 ;)
Przejrzałam sporo wpisów na temat pracy w Capg. i moje odczucia są co najmniej ambiwalentne...Ale nie o odczucia mi chodzi (szczególnie moje własne),a o konkrety.
Jestem studentką kierunku nie związanego ani z księgowością, ani z IT, nie mam żadnego doświadczenia jeśli chodzi o pracę w Polsce, a poza angielskim nie znam dobrze żadnego innego języka, czy mimo to mam szansę na zatrudnienie w tej firmie?
Na stronie firmy zachęcają studentów i absolwentów do aplikowania, ale stanowisko na jakie miałabym aplikować jest dosyć słabo sprecyzowane.
Moje pytania są takie (malkontentów, którzy są już znudzeni odpowiadaniem na te pytania, odsyłam do zajęcia się czymś co sprawi im większą przyjemność;)-
na jakim poziomie powinien być mój angielski?
jak wygląda proces rekrutacji -szczególnie jak wygląda rozmowa po angielsku i testy, o których ktoś już wspomniał nie raz.
czym mogłabym się w tej firmie zajmować?
jakie są 'refleksje' pracowników oddziału w Katowicach?- zaznaczę, że nie interesuje mnie piłowanie paznokci w godzinach pracy i darmowe bilety do kina.nie mam też kosmicznych oczekiwań odnośnie zarobków, bo zdaję sobie sprawę, że nie mam żadnych faktycznych umiejętności,a bardzo zależy mi na 1.pracy 2.pracy polegającej na czymś więcej niż parzenie kawy 3.pracy, w której mam kontakt z j.angielskim.
+ wszelkie inne, pomocne informacje.
Byłabym wdzięczna za gest dobrej woli i wszelkie wypowiedzi (na temat).