Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Nie obroniniona praca licencjacka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.12, 09:14
    Mam takie pytanko mam problemy z pracą licencjacką, jest właściwie ukończona ale semestr wcześniej zmienił się mi promotor i che wprowadzić tyle zmian że lepiej pisać pracę od nowa Wziąłem sobie dłuższy termin na złożenie pracy ale już nie ma sił. Studiuję a właściwie studiowałem zarządzanie turystyką na uczelni ekonomicznej mam więc dużą wiedzą z dziedziny ekonomi, zarządzania i marketingu i trochę rachunkowości, właściwie więcej niż z turystyki. Wszystkie przedmioty zaliczyłem. Czy takie studia bez obrony dają coś na rynku pracy? Wiem że w mojej miejscowości jest dość trudno ale to mała mieścina, może trochę lepiej będzie w większym mieście?
    Obserwuj wątek
      • Gość: jarek(nie ten) Re: Nie obroniniona praca licencjacka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.12, 09:18
        przepraszam za błąd w tytule ale to z zmączenia
      • Gość: inż. mechanik Re: Nie obroniniona praca licencjacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.12, 09:55
        Wszystko zależy od tego, jak się sprzedasz. Ja broniłem się 4 lata i zanim odebrałem dyplom, to awansowałem na dyrektora handlowego. A wielu kolegów, którzy obronili się terminie, szukali pracy miesiącami i to za jakiś ochłap.
      • kol.3 Re: Nie obroniniona praca licencjacka 07.01.12, 10:57
        A cóż to za problem napisać pracę licencjacką? 30 stron?
        • Gość: jarek(nie ten) Re: Nie obroniniona praca licencjacka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.12, 11:37
          Pisałem że już nie mam sił. To co piszę niby nie jest złe ale formą nie pasuje do ram pracy licencjackiej. Problemem dla mnie jest to że praca licencjacka jest odtwórcza a nie twórcza a ja jest usposobiony bardziej twórczo.
          • Gość: dd Re: Nie obroniniona praca licencjacka IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.12, 18:08
            twoj dyplom nie ma wiekszego znaczenia . kierunek popularny absolwentow na peczki . szukaj po hotelach jak room-boy lub cos podobnego albo w handlu jako ph lub cos podobnego . sam licencjat to w pl bardzo mało a magister to mało
            • Gość: www Re: Nie obroniniona praca licencjacka IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.12, 18:14
              zarzadzanie turystyka czyli kim po tym jestes -zarzadcą turystyki? to musi byc uczelnia prywatna zapłac dodatkowy tysiac albo trzy i napewno wszystko sie załatwi
          • Gość: gość Re: Nie obroniniona praca licencjacka IP: *.waldex.3s.pl 08.01.12, 12:02
            wiesz co, z tym brakiem sił to jesteś żałosny. Gdybyś mi coś takiego powiedział na rozmowie to pomyślałabym, że jesteś leniem. A jak Ci pracodawca powie, żebyś został dłużej to też mu powiesz, że nie masz siły??? Weź się do roboty i to napisz, na turystyce to przecież nie jest jakieś dzieło...
          • Gość: lili Re: Nie obroniniona praca licencjacka IP: *.Red-81-44-54.dynamicIP.rima-tde.net 10.01.12, 00:12
            Wiem, że proponuję sposób nielegalny i niemoralny, ale może po prostu zlecisz komuś napisanie pracy? Bo studia bez obronionego tytułu nie znaczą nic.
            • genialna_oxford Re: Nie obroniniona praca licencjacka 10.01.12, 17:07
              to tak samo jak po obronie!
      • Gość: f Re: Korepetycje licencjackie, magisterskie i pody IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.12, 20:17
        a co to za problem napisac prace kopiuj wklej i cala sztuka polskiego uniwersytetu
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka