Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    IP: *.ghnet.pl 09.05.12, 11:28
    Dzwoni do mnie pewna pani w sprawie pracy (CV wysłane parę dni wcześniej - teoretycznie wymagania spełniam). I chce pogadać przez telefon, mówię ok. Zaczyna się od standardowego debilnego pytania "dlaczego u nas pan chce pracować". Ale mniejsza oto. Były straszne problemy z połączeniem, nie słyszałem co drugiego zdania tejże pani. Chodzenie od okna do okna nie pomogło. Więc padła propozycja by zadzwonić w innym terminie. Pyta się kiedy, no to mówię, że w X między godzinami a i b.
    I oddzwoniła? NIE... I jak tu szukać pracy, skoro jest się traktowanym w ten sposób?
    Obserwuj wątek
      • Gość: gość Re: idiotyzm IP: *.aster.pl 09.05.12, 11:45
        Ja też miałam ostatnio idiotyczną sytuację. Dzwoni do mnie pan w sprawie mojej aplikacji,jest godzina 17.40, przedstawia na czym polega praca, informuje, że praca jest w Słomnikach ( ja jestem z Krakowa) i... mówi, to proszę przyjechać najlepiej zaraz!, a co ja mu odpowiadam, że teraz nie mogę, czy możemy umówić się jutro- dostosuję się godzinowo. Pan odpowiada: wolałbym od razu, ale jeśli jutro, to "to się zdzwonimy". Dzwonię na następny dzień, na co pan odpowiada, że mam być na jakimś przystanku..., jak próbuję umówić się konkretnie w siedzibie firmy, pan mówi, że oddzwoni, czego oczywiście nie robi:(
        • lilith76 Re: idiotyzm 09.05.12, 14:28
          Chyba byłaś na gwałt potrzebna :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka