Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca dla mamy w domu

20.05.12, 22:26
    Witam wszystkich
    Jestem tu po raz pierwszy i tak nie bardzo wiem od czego zacząć.
    Jestem mamą dwójki wspaniałych maluchów jak na razie nie mam szans wrócić do pracy na etat bo nie mam z kim zostawić dzieci.Może któraś z mam ma dodatkową prace wychowując dzieci w domu. Na pewno są jakieś firmy informatyczne i nie tylko, które zlecają pracę ludziom, którzy pracują przy kompie wysyłając jakieś dokumenty, pocztę itp. Proszę dajcie znać o takich firmach, które potrzebują ludzi do pracy przy kompie w domu .
    Obserwuj wątek
      • snajper55 Re: Praca dla mamy w domu 21.05.12, 03:27
        donaolga2 napisał(a):

> Witam wszystkich
        > Jestem tu po raz pierwszy i tak nie bardzo wiem od czego zacząć.
        > Jestem mamą dwójki wspaniałych maluchów jak na razie nie mam szans wrócić do pr
        > acy na etat bo nie mam z kim zostawić dzieci.Może któraś z mam ma dodatkową pra
        > ce wychowując dzieci w domu. Na pewno są jakieś firmy informatyczne i nie tylko
        > , które zlecają pracę ludziom, którzy pracują przy kompie wysyłając jakieś doku
        > menty, pocztę itp. Proszę dajcie znać o takich firmach, które potrzebują ludzi
        > do pracy przy kompie w domu .

Jakie dokumenty chcesz wysyłać? Masz jakieś w domu do wysłania czy to firma ma ci je przysłać mailem, abyś je wysłała mailem dalej? Nie ma takiej pracy. Firmy informatyczne? Ty sobie wyobrażasz, że samotny informatyk dłubie sobie w domu na kompie i tworzy na przykład Wiedźmina? Co ty w ogóle umiesz? Poza wysyłaniem jakichś dokumentów.

S.
      • lilith76 Re: Praca dla mamy w domu 12.09.12, 12:47
        Znajoma spisywała z nośników elektronicznych wywiady dla firm badających rynek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka