Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w Subway

22.05.12, 15:48
    Witam.
    Pracuję w Subwayu już od półtora roku i chciałbym się podzielić kilkoma informacjami z przyszłymi potencjalnymi pracownikami.
    Zarobki - nie najgorsze jak na sieć restauracji szybkiej obsługi w Warszawie obowiązuje w wszystkich subway'ach stawka 8,5 netto po zdaniu kilku egzaminów na stronie Subway;a dodatkowe 60 groszy do stawki godzinnej , oczywiście są jeszcze inne dodatki takie jak 60 groszy do stawki godzinnej za przejście ewaluacji 60 groszy i ,, cichy klient'' kolejne 60 groszy.
    Czyli w sumie można mieć nawet 10,3 netto.
    -W ciągu dnia przysługuję jedna kanapka pracownicza za 2zł
    Jeżeli miałbym przed czymś przestrzegać to na pewno pracy w Subway w Promenadzie i w Subway;u na ul. fieldorfa na pradze.
    Pracownicy nie mają przerw , umowę otrzymują dopiero po kilku miesiącach.
    Właściciel przyjmuję tylko studentów lub osoby uczące się.
    Często nie wypłaca należnych premi.

Obserwuj wątek
      • Gość: Klej Re: praca w Subway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.12, 14:03
        Witam,
        Ja wlasnie ide jutro na rozmowe o prace do subwayu w tesco kolo promenady, czy to ten subway miales na mysli mowiac o fieldorfa? Powiedziano mi, ze dostae 5 zl/ h netto przez pierwsze 5 dni, a potem 8 zl/h netto i po miesiacu wiecej. Praca na pelny etat.
        Mam rowniez oferte w kfc w promenadzie na pelny etat, ale nie chca mi powiedziec, ile bede zarabiac. Moge rowniez pracowac w lee wrangler w promenadzie, ale tam tylko pol etatu.
        Szczerze subway najbardziej mi sie podobal.
        • tomaszjudym Re: praca w Subway 18.06.12, 15:16
          Widocznie każdy jest zatrudniany do Subway;a na Fieldorfa i w Promenadzie na innych warunkach. Nie pozwól żeby płacił ci tylko 5pln na godzinę przez 5 dni.
          To jest wyzysk ! Nie gódź się na takie warunki. Wynegocjuj lepszą stawkę.
          Fajne jest to w pracy w Subway że grafik ustalany raz w tygodniu no i codziennie ciepły posiłek w pracy :) . Powodzenia !
          • Gość: judym1 Re: praca w Subway IP: *.204.71.239.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.08.12, 23:15
            moze lepiej sie wziac do roboty i nie narzekac, a moze najlepiej by bylo zarabiac 30 zl za godzine i nic nie robic
            • Gość: pyroland Re: praca w Subway IP: *.dynamic.chello.pl 22.08.12, 23:30
              pracujcie pracujcie . bo skonczy sie szkoła , studia i dobrze wiecie ze juz nie bedzie szans na prace
      • Gość: anonimowy Re: praca w Subway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.13, 16:32
        jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna? czy wszczyscy sa naraz "przesluchiwani"?
        • Gość: Zuzza Re: praca w Subway IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.13, 17:12
          jeden posilek za 2 zł hehe w Anglii możnabylo jeść ile się chciało(nie w subway ani innym tego typu fastfoodzie).śniadanie, lunch, jeszcze do domu braliśmy zupę albo drugie w sumie nie musiałabym gotowac jakbym się dobrze zakręciła.A wszytko domowe, reczna robota, ciasto, pies i zupy i wiele wiele innych.
        • Gość: anonimowy Re: praca w Subway IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.13, 18:31
          jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna? czy wszczyscy sa naraz "przesluchiwani"?
          • Gość: zdziwiona Re: praca w Subway IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.10.13, 19:48
            Dzisiaj miałam rozmowe o prace w subway musze przyznać ze byla ona najdaiwniejsza jakie do tej pory mialam. A na koncu jeszcze musialam rozwiazac zadania zv rachunków po angielsku:/ czy ktos z was tez mial cos takiego?
            • Gość: An Re: praca w Subway IP: *.dynamic.chello.pl 22.11.13, 11:02
              Hm, a ja powiem tak...pracowałam w subway w centrum Warszawy prawie 2 lata, atmosfera pracy SUPER jesli chodzi o dziewczyny, ogólnie praca nie nalezy do najcięższych, jesli jest fajna ekipa to nawet miło się pracuję. Natomiast jeśli chodzi o szefa i jego pożal się boze asystentkę, to szkoda gadać. On uważa że pozjadał wszystkie rozumy, wymaga od pracowników coś czego nie ma w żadnej umowie, wynagrodzenia nigdy nie były na czas, czasami sobie ucinał wypłaty, to zależalo od jego widzimisię, premi nie dostawaliśmy chociaż zdawaliśmy kontrolę, nie wiem do dzisiaj od czego to zależało. Jesli chodzi o stawkę na początku jest 8zł, pozniej moze byc 9zł jeśli zechce mu się kogoś awansować, a najwiecej zarabia kierownik zmiany czyli 10,3. W tym subway'u nie szanowano pracownika, wymagano nie wiadomo czego, a nie dawano w zamian nic. odradzam to miejsce, jeśli chcecie pracować godnie i nie być wykorzystywani. A jęsli szefowi coś sie nie spodoba, np fakt ze pytacie o podwyzke, awans, to po prostu was zwalnia, w ogole jakiekolwiek skladanie zażaleń, upominanie się, jego to nie interesuje, on martwi się o swoje 4 litery.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka