Dodaj do ulubionych

sen o krowach...

IP: *.hydrobudowa.gda.pl / *.hydrobudowa.com.pl 17.05.05, 08:38
proszę o pomoc..ostatnio bardzo często śnią mi się zwierzeta. Przez pewnien
czas snił mi się koń z którym spacerowałam po mieście. Dziś w nocy śniły mi
się krowy ...ale niestety nieżywe.. wywożono je na taczkach z poderżniętymi
gardłami, ten sen to koszmar, co on może oznaczać?? Kolejny był o szczeniaku,
który szukał jakby swoich właścicieli....proszę o pomoc...
Obserwuj wątek
    • vivka7 Re: sen o krowach... 18.05.05, 10:28
      Koń symbolizuje sferę popędów okiełznaną i kontrolowaną przez świadomość. Jeden
      koń to potrzeba stałego partnera seksualnego...
      Krowa to symbol kogoś bliskiego z domu rodzinnego (matka? partner życiowy?),
      wspierający nas w kłopotach bez słowa wymówki. Twoje krowy były nieżywe, więc
      to może oznaczać właśnie brak tego wsparcia, brak poczucia bezpieczeństwa w
      tych układach ( rodzinno-partnerskich). Pies - przyjaciel, więc myślę, że ten
      szczeniaczek szukający właściciela to Twoja potrzeba takiej bliskiej i szczerej
      osoby koło Ciebie... Pozdrawiam :-)
      • Gość: m Re: sen o krowach... IP: *.hydrobudowa.gda.pl / *.hydrobudowa.com.pl 18.05.05, 11:51
        serdecznie Ci dziękuję... snów mam mnóstwo i często nie mogę sobie poradzić z
        ich interpretacją. Nie bardzo wierzę w to, że sny przepowiadają przyszłość, ale
        ze coś symbolizują to na pewno... Jeśli możesz mi pomóc, powiedz co może
        oznaczać sen, w którym straciłam zęba a zaraz po tem spotykam się z osobą z
        którą niedawno się rozstała, myśląc sobie, że on na pewno nie zauważy... czy
        ten ząb może być symbolem tej właśnie osoby??
        • Gość: vivka7 Re: zęby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 14:56
          Zęby symbolizują związki z ludźmi. Napisałaś, że straciłaś zęba. Nie napisałaś
          jednak w jaki sposób? Skruszył się? Wyrwałaś go, czy wypadł sam? Zawsze
          proszę osoby opisujące swoje sny o każdy zapamiętany szczegół, bo to jest
          ważne. Jeśli się skruszył, to naturalny rozpad znajomości, oddalanie się od
          siebie. Jeśli wyrwałaś - to gwałtowne rozstanie. jeśli wypadł sam - to związek
          kończy się w wyniku znudzenia sią sobą. Tak czy inaczej sen dotyczy rozstania,
          które już nastąpiło ale Ty do końca nie możesz się z tym faktem pogodzić...
          • Gość: m Re: zęby IP: *.hydrobudowa.gda.pl / *.hydrobudowa.com.pl 18.05.05, 15:03
            zgadza się w 100%... dziękuję
            jeśli przyśni mi się coś ciekawego dzisiaj też poposzę o interpretację...
    • agrentowy4321 Re: sen o krowach... 07.03.23, 18:58
      To elektryzuje wręcz
    • irona.sonata Re: sen o krowach... 28.04.23, 09:36
      Bardzo to dziwne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka