Gość: ania IP: *.unknown.vectranet.pl 14.06.12, 07:29 Witam, Czy ktoś zna może firmę TRIO rzekomo mającą siedzibę w Gliwicach ul. Grodowa 2? Z góry dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: reggi Re: firma TRIO Gliwice IP: *.gwardii.osi.pl 14.06.12, 08:48 też mam tam rozmowę kwalifikacyjną jutro nic o nich nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: firma TRIO Gliwice IP: *.unknown.vectranet.pl 14.06.12, 09:17 moja "rozmowa kwalifikacyjna" miałaby się niby odbyć jutro o 10.30. I coś mi się wydaje, że skończy się spędem wszystkich "zakwalifikowanych kandydatów" na jedną godzinę i okaże się, że ta firma krzak oferuję pracę "biurową" ale w formie akwizycji. Odpowiedz Link Zgłoś
reginabar Re: firma TRIO Gliwice 14.06.12, 09:29 też mam na 10.30 i nic nie można znależć o tej firmie jakby nie istniała. nawet proszą o kontakt a nie podają namiarów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: firma TRIO Gliwice IP: *.unknown.vectranet.pl 14.06.12, 09:31 olewam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: firma TRIO Gliwice IP: *.xdsl.centertel.pl 14.06.12, 13:26 Też mam rozmowę jutro o 10:30. Myślę, że jeśli nie pójdziemy to się nie przekonamy:) Ale czekać, aż z wszystkimi porozmawiają też mi się nie uśmiecha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: firma TRIO Gliwice IP: *.unknown.vectranet.pl 15.06.12, 12:51 Sandra, to jak już wrócisz z tej rozmowy to daj znać jak było:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Re: firma TRIO Gliwice IP: *.dynamic.chello.pl 21.06.12, 00:01 No i co z tą firmą? Bo rzekomo ja też się zakwalifikowałam na rozmowę kwalifikacyjną i nie wiem czy sobie czasem jednak nie odpuścić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: firma TRIO Gliwice IP: *.pyskowice.jotanet.pl 26.06.12, 10:58 No do mnie tez napisali. tez mam na 10:30 a niby potrzebuja 3 kandydatow ... i nie wydaje mi sie zeby to byla faktycznie praca biurowa. chyba tez odpuszczam Odpowiedz Link Zgłoś
reginabar Re: firma TRIO Gliwice 27.06.12, 10:37 czyli co chwilę robią spotkania i do tej pory nikogo nie wybrali. Swoją drogą szanująca się firma pisze coś na temat tego, czym się zajmuje i nie robi byków gramatycznych i merytorycznych w informacjach od "Działu rekrutacji" ( albo wszystko z małej albo wielkiej litery). Pachnie nieczysto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: firma TRIO Gliwice IP: *.unknown.vectranet.pl 30.06.12, 16:12 No i co? Był ktoś na tej rozmowie? Bo ja mam mieć 3 lipca i nie wiem czy warto się wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrust Re: firma TRIO Gliwice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.12, 16:43 Kurcze ja tez mam spotkanie 2.07 o 10;30 i poszukuja tyllko 3 osob wiec po co tyle tych spotkan? wydaje mi sie ze to nie do konca praca biurowa i ludzie rezygnują.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: firma TRIO Gliwice IP: 109.95.203.* 05.07.12, 22:11 Był już ktoś na tej rozmowie i może napisać coś konkretniej? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaaat Re: firma TRIO Gliwice 28.08.12, 19:03 Byłam dzisiaj na rozmowie, firma istnieje, ogólne wrażenie bardzo dobre, mili ludzie. Sama rozmowa bezstresowa, pracownicy młodzi. Jutro idę na szkolenie i zobaczymy co dalej ale mam nadzieję na dobrą pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: firma TRIO Gliwice IP: *.centertel.pl 07.07.12, 08:47 Skąd ta pewność, że firma nie isnieje? Ma ktoś jakieś informacje, dotyczące tych rozmów kwalifikacyjnych? Bardzo proszę, niech ktoś coś napisze, bo ludzie wciąż dostają zaproszenia na drugi etap rekrutacji... iść czy nie iść? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nim99 Re: firma TRIO Gliwice IP: *.clubnet.pl 19.07.12, 00:17 Do mnie też napisali, niech ktoś kto tam był napisze czy w ogóle opłaca się tam iść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tatia Re: firma TRIO Gliwice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.12, 15:05 Nie wierzcie tej firmie, zostałam przez nią oszukana jako klient, a chcąc wyjaśnić sprawę pani która odebrała telefon nie umożliwiła mi kontaktu z szefem oraz dwukrotnie się rozłączyła podczas rozmowy. W dodatku próbowała wmówić mi, że to moja wina, że jej nie zrozumiałam. Ma pecha, bo całą naszą rozmowę mam nagraną. Źle trafiła bo zgłosiłam sprawę na policji. Oszukała mnie na 100 zł. Praca podejrzewam polega tam na byciu konsultantem i chodzeniu od domu domu. Mała prośba jeśli ktoś ma numer telefonu do tej firmy to proszę podać, bo na ten na który ja dzwonię, nie mogę porozmawiać z nikim innym tylko z Tą kobietą, a może uda mi się dodzwonić do jej szefa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: firma TRIO Gliwice IP: 195.116.232.* 04.08.12, 19:25 Też mnie "zaprosili" na poniedziałek, na rozmowę kwalifikacyjną. Był ktoś w końcu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: firma TRIO Gliwice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.12, 01:37 Każdy tylko pisze mało istotne informacje, nikt jednak nie wspomniał nic o odbytym spotkaniu. Też mam jutro rozmowę i zamierzam się stawić skoro tutaj nic nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: firma TRIO Gliwice IP: *.gl.digi.pl 06.08.12, 23:39 Gocha jak możesz to po odbytym spotkaniu podziel się z resztą jak to wyglądało itp. ja też dostałam maila żeby się tam stawić i tu już drugi raz... Pierwszy dostałam jakiś miesiąc temu, olałam i nie poszłam po opiniach na forum i teraz dostaje drugi mail od nich jak gdyby nigdy nic. Trochę to dziwne dlatego jestem ciekawa jak to tam wygląda. Z góry dzięki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: firma TRIO Gliwice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.12, 09:54 Po 1) firma istnieje po 2) pracują tam zajebiści ludzie!!!!!!!! po 3) kto nie poszedł na rozmowę o pracę niech żałuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_123456 Re: firma TRIO Gliwice 28.08.12, 19:10 Pracowałem w tej firmie trochę czasu i mogę powiedzieć, że nie jest to praca dla każdego ale jeśli się przyłożyć można zarobić fajne pieniądze i zdobyć doświadczenie. Luźna atmosfera i świetny szef. Zamiast się zastanawiać radzę iść na spotkanie i przekonać się samemu, narzekacie i myślicie a to was nic nie kosztuje zwłaszcza, że o pracę wcale nie jest łatwo a ta firma walczy o młodych ludzi!. Zastanówcie się co wam szkodzi zamiast siedzieć na necie i mędzić, że nie ma pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gal anonim Re: firma TRIO Gliwice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.12, 11:25 nie byłem na wakacjach a czuje się jak w Egipcie, same piramidy - dowcip ;). Jedna z propozycji leczenia: "... Oprócz błękitnego nieba nic mi więcej nie potrzeba ...". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: firma TRIO Gliwice IP: 94.42.84.* 06.09.12, 13:33 A to to chyba pięknie napisał sam szef albo szefowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nKonsultant Re: firma TRIO Gliwice IP: *.1and1.pl 06.09.12, 13:48 A ja wolę Szefową niż Szefa. Jak dla mnie Ewelinka to super babka, jak będę szukał żony to chciałbym mieć właśnie taką. Ewelina gorące buziaki odemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: firma TRIO Gliwice IP: *.sdl.vectranet.pl 15.09.12, 16:40 Firma TRIO zajmuje się podłączeniem telewizji "N" i telewizji naziemnej nowej generacji. Pracownicy jej są akwizytorami domokrążcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ofiara Re: firma TRIO Gliwice IP: *.230.3.64.gl.digi.pl 14.11.12, 10:28 Teraz ta "firma" nazywa się MAGNEZ i też dostałem zaproszenie na rozmowę. Wnioskuję z tego że tamta czyli TRIO i MAGNEZ jest w tym samym biurze. Ciekawe ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Face Re: firma TRIO Gliwice IP: *.mpss.osi.pl 19.11.12, 20:43 No wlasnie ja tez dostalam zaproszenie.. od nowej firmy zapewne..ale jezeli to ma byc akwizycja, to olewam temat. Odpowiedz Link Zgłoś
stas-diss Re: firma TRIO Gliwice 22.11.12, 15:00 to tresc emaila ktorego dostalem: Witam, z tej strony MAGNEZ Sp. z o.o. Uprzejmie informuję, iż zapraszamy do drugiego etapu rekrutacji, w związku z czym mam nadzieję, że pojawi się Pani na rozmowie kwalifikacyjnej w siedzibie naszej Firmy w Gliwicach przy ulicy Grodowej 2 (drugie piętro). Rozmowa z kierownikiem odbędzie się w dniu 22.11.2012 (czw) o godzinie 10:10. Proszę stawić się wraz ze swoim Cv. W razie gdyby jednak nie odebrała Pani maila na czas lub w celu potwierdzenia przybycia proszę o kontakt. brak tel i podpisu, wszystko mowi za siebie co to za firma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggi Re: firma TRIO Gliwice IP: *.gwardii.osi.pl 23.11.12, 12:09 dostałam takiego samego od firmy TRIO. Nawet pisał go chyba ktoś bez matury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: firma TRIO Gliwice IP: *.gliwice.vectranet.pl 08.01.13, 18:41 Zacznę od tego, że na Gumtree znalazłam ogłoszenie o pracę: "Pomoc biurowa od zaraz Gliwice" ogółem nie pisało jaka firma ani co i jak ale wysłałam swoje cv i odpowiedzieli po miesiącu choć to miała być praca od zaraz <lol> od razu mi się to nie spodobało pojechałam więc pod wskazany adres by sprawdzić co to w ogóle za firma okazało się że są tam 2 szyldy: PRESTIGE i CYFRA+ i wtedy się załamałam bo wiedziałam już mniej więcej o co chodzi. Odpisałam im na maila, że nie mogę się stawić na rozmowie kwalifikacyjnej (kto wysyła zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną dzień przed) ale mimo to proszę by napisali mi jakie obowiązki wiążą się z wykonywaną pomocą biurową na którą aplikowałam. Wcale nie zdziwiłam się gdy zobaczyłam, że mi nie odpisali. Po prostu kolejna ich ściema. Treść zaproszenia na rozmowę które dostałam: Witam, z tej strony Firma A M G Uprzejmie informujemy, iż zapraszamy do drugiego etapu rekrutacji, w związku z czym mam nadzieję, że pojawi się Pani na rozmowie kwalifikacyjnej w siedzibie naszej Firmy w Gliwicach przy ulicy Skowrońskiego 26( w bramie za Bombolą, szyld PRESTIGE). Rozmowa z kierownikiem odbędzie się w dniu 7.01.2013 (pon) o godzinie 10:00. Proszę stawić się wraz ze swoim Cv. W razie gdyby jednak nie odebrała Pani maila na czas lub w celu potwierdzenia przybycia prosimy o kontakt mailowy. Pozdrawiamy, Dział Rekrutacji Widzę że nazwa firmy dość często się zmienia i miejsce rozmów kwalifikacyjnych także... Uważajcie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: firma TRIO Gliwice IP: *.147.164.106.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.01.13, 15:48 Dzięki za informacje! Ja dzisiaj dostałam dokładnie takiego samego maila... Mam nadzieję, że inni też trafią na Twój post. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: firma TRIO Gliwice IP: *.alkom.3s.pl 26.11.12, 21:55 oszusci!!!!!!!! uwaga !!!!!!!!! firma trio jest legalnym oszustwem naciagaja ludzi ,by tylko zadatek za umowe wziac na poczet telewizji naziemnej n. Nie odpowiadajcie na e meilie z firmy magnez bądź Trio...oni nie potrzebują pracowników biurowych,ani sekretarek czy magazynierów tylko akwizytorów...tzw. przedstawicieli handlowych włóczących się p[o domach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: firma TRIO Gliwice IP: *.grakom.pl 03.12.12, 14:17 Byłem dziś na rozmowie w firmie MAGNEZ czy jak im tam, faktycznie muszę się zgodzić, mili ludzie... oczywiście zaprosili mnie na jutro na tzw szkolenie całodniowe (bezpłatne). Jasna rzecz, że nie mam zamiaru jutro nawet wybierać się w ich kierunku, a co tu mówić już o jakimś szkoleniu. Miałem do czynienia już z tego typu firmą i wiem jak działają, raz się naciąłem (w podobnej firmie w Gliwicach, ul Kaczyniec, firma Direct Dystrybution, czy jakoś tak) i znalazłem się pod CIESZYNEM [sic!] włócząc się za gościem wciskającym C+ starszym osobom. Także jeżeli ktoś ma wolny cały dzień to proszę bardzo... mnie to nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś