Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

MSZ - praca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.12, 08:48
    Witam!

Dostałem ofertę pracy w jednej z instytucji reprezentującej nasz piękny kraj za granicą. Przedstawiono mi warunki, ja je zaakceptowałem itp. Po czym poinformowano mnie, że z powodów proceduralnych muszę zostać jeszcze formalnie zaakceptowany przez sam MSZ. No i tak czekam na akceptacje mojej kandydatury już prawie miesiąc. Czy ktoś może się orientuje ile taka procedura może jeszcze trwać?
    Zaczyna mnie to trochę wkurzać bo co się próbuje czegoś dowiedzieć to otrzymuję info: trzeba czekać na odpowiedz MSZ. Jest to o tyle dziwne, że sami się do mnie zgłosili, zaproponowali pracę, podali konkretną datę kiedy mam zacząć pracę itp. Ja złożyłem wypowiedzenie w moim obecnym miejscu pracy i zaczynam się powoli obawiać tego żebym nie został na lodzie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: fachowiec Re: MSZ - praca IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.06.12, 18:24
        a jaka to instytucja reprezentująca kraj? jakiś urząd? Jakim cudem się do ciebie sami zglosili? takie konkursy są przeprowadzane etapami, do których zgłasza się kilkadziesiąt osób i "najlepszy" jest wybierany

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka