dzesikaa72 23.05.08, 17:54 lubie sie kochac moglabym codziennie a moj maz raz na tydzien albo taz na dwa tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monane Re: lubie sie kochac IP: *.chello.pl 23.05.08, 18:38 Może ciężko pracuje? Mój właśnie pracuje i jak się położy po minucie zasypia... :) więc sama sobie radzę od czasu do czasu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
4-metamorphosis Re: lubie sie kochac 23.05.08, 19:46 dzesikaa72 napisała: > lubie sie kochac moglabym codziennie a moj maz raz na tydzien albo > taz na dwa tygodnie to brzmi jak ...reklama...co ja nie lubie,a jaki on nie jest tego... hehhee... to znajdz sobie kochanka... teraz beda odpowiedzi,bo ludzie zaczna mnie krytykowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NietkneitaMarja Re: lubie sie kochac IP: *.aster.pl 24.05.08, 00:09 ja w ogule sie nie kocham bo nie mam menza wiec sie nie kocham Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: lubie sie kochac 24.05.08, 07:27 ojj, my jakos tez tak podobnie mamy, ze ja czesciej chce a on zadziej. pozatym nie ma warunkow zbytnio. i nie rozumiem mojego faceta. czasami nie pracuje, spi do oporu, zje sniadanie obiad, posiedzi przez tv i kompem, a kiedy przychodze popoludniu mowi ze nie ma ochoty a co najwazniejsze - sily. ale czasem mnie powyzywa od zboczuchow, nimfomanek itd, jak tylko cos powiem co kojarzy sie z seksem i brzmi dwuznaczaco i tylko on mowi mi na ucho ale ty o seksie ciagle myslisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewilek2 Re: lubie sie kochac IP: *.internet.radom.pl 24.05.08, 13:18 Aco w tym dziwnego , że ona chce częściej a on rzadziej? Równie dobrze może być odwrotnie. Przecież ile ludzi, tyle temperamentów i już. Tyle tylko, że w dobrym związku pary potrafią jakoś ten problem rozwiązać. Nie chce się kochać bo nie ma takiej potrzeby? - dobrze - ale dlaczego nie popieści partnerki, nie zrobi czegoś aby ją zadowolić. Jest przecież tyle sposobów :). Umiejętność rozmawiania bez skrępowania na te tematy i bez fałszywego oburzenia to pierwszy krok w dobrym kierunku. Reszta powolutku być może sama przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw.brodzki Re: lubie sie kochac 24.05.08, 13:31 4-metamorphosis napisała: > to znajdz sobie kochanka... 1) W buty schowaj sobie takie rady. 2)Pomyśl (to nie boli, a ma przyszłość) i postaw się w roli tego faceta. I co, miło ? Odpowiedz Link Zgłoś
henia.giemar Re: lubie sie kochac 25.05.08, 01:52 To straszne. Napisz do jakiegoś tygodnika. Tam mają TABUUUUUUUUUNY psychologów i seksuologów, pomogą ci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eleonora Re: lubie sie kochac IP: *.chello.pl 27.05.08, 03:26 ja to lubie ssać dżinksa ale muj facet mi nie zapodaje. dziwny jakis :/ Odpowiedz Link Zgłoś