Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

SŁYSZAŁ KTOŚ O TETA? CO TO JEST?

IP: 218.145.25.* 23.06.04, 18:07
    ostatnio u nas w szkole był gościu, który nawijał coś o podnoszeniu jakości
    życia... Skojarzenia miałem różne... Pod tym linkiem jest skrót tego co mniej
    więcej mówił:

www.teta.ai/polska/index.html
    Gościu ten nazywa się Tadeusz Niwiński. Jeśli ktoś kiedys go spotkał, albo wie o
    co mu chodzi to proszę o wpis...
    Ja miałem różne skojarzenia:
    A. jakiś system networkingowy (ale co sprzedają?)
    B. może to jakiś były amway'owiec?
    C. tworzy strukturę, organizację tzw. kluby ludzi sukcesu, w których są liderzy
    itd. (śmierdzi praniem mózgu) (do czego może być wykorzystana taka struktura?)
    D. może to jakaś sekta? (jeśli tak to w jaki sposób wykorzystują ludzi?)
    E. no i w skrajnym przypadku pomyslałem, że to może tworzone są jakieś struktury
    al-kaidy w Polsce? ;-)

Prosiłybym o jakieś info - dziękuję...

PS. Dziwię się dyrekcji szkoły, że zezwoliła na takie spotkanie z młodzieżą,
    chociaż głoszone poglądy wyglądają niewinnie, są takie na czasie, dużo tzw. słów
    kluczy, są takie europejskie itd. itp. to jednak wzbudzają moje podejrzenia...)
    Obserwuj wątek
      • Gość: asdsA Re: SŁYSZAŁ KTOŚ O TETA? CO TO JEST? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 23.06.04, 19:05
        program księgowy
        • 1szylider Re: SŁYSZAŁ KTOŚ O TETA? CO TO JEST? 24.06.04, 01:24
          Gość portalu: asdsA napisał(a):

> program księgowy
      • 1szylider Re: SŁYSZAŁ KTOŚ O TETA? CO TO JEST? 24.06.04, 01:29

• Gość: koleś Re: SŁYSZAŁ KTOŚ O TETA? CO TO JEST? IP: 212.37.226.* 24.06.04, 12:05
        słyszałem, że budują w Polsce jakąś sieć? Nazywają to klubami ludzi sukcesu. Cel
        tworzenia tych klubów jest niejasny? Wygląda na próbę podporządkowania sobie
        ludzi zorganizowanych w grupach, którym przewodzi wpływowy lider...
        Najciekawsze jest to, że temu przedsięwzięciu udzieli poparcia i sprawują patronat:
        # £ódzkie Kuratorium O¶wiaty i Wychowania ,
        # Prezydent miasta Skierniewice,
        # Prezydent miasta £ód¼,
        # Starosta Powiatu Skierniewickiego
        # Prezes Fundacji ABC XXI - Ca³a Polska Czyta Dzieciom.

link:
        www.teta.ai/polska/dlaczegomy.html
        PS. Jak nie wiadomo o co chodzi to na pewno chodzi o kasę...
        • yvona73pol Re: SŁYSZAŁ KTOŚ O TETA? CO TO JEST? 24.06.04, 16:22
          ja sadze, ze to scjentolodzy sie zaczynaja rozprzestrzeniac
      • Gość: ckw SŁYSZAŁ KTOŚ O TETA? CO TO JEST? [scjentolodzy!!!] IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 24.06.04, 19:01
        Wg Norberta Potthofa, czlon "teta" lub "theta" w nazwie wskazuje na firme
        powiazana z sekta scjentologow. Sam Potthoff byl kiedys scjentologiem, ale udalo
        mu sie wyrwac z sekty. Sami scjentolodzy mowia o sobie "thetanie". Patrz:
        ksiazka "W labiryncie scjentologii" tegoz autora (2001, seria "losy ludzkie"
        wydawnictwa videograf z Katowic). Sprawdz to i uwazaj! Teta to podstawa
        ideologii scjentologow, to oznacza u nich "czysta mysl".
        • Gość: Stanisław Re: SŁYSZAŁ KTOŚ O TETA? CO TO JEST? [scjentolodz IP: 61.19.243.* 24.06.04, 23:31
          Według tego Niwińskiego nazwa TeTa pochodzi od 2 liter imion jego i żony ...
          TeresaTadeusz

www.teta.ai/polska/tttt/index.html
          ale i tak ta ich ideologia jest podejrzana.... na pewno służy do drenowania
          ludzkich kieszeni....
      • 1szylider Re: SŁYSZAŁ KTOŚ O TETA? CO TO JEST? 25.06.04, 03:53
        Witam!

No tak jak pisałem jakies tam treningi autogeniczne, pozytywne myslenie itp

Wszystko to na dośc niskim poziomie, ale dla maluczkich wystarczy...

Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach...
        Pozdrawiam i zapraszam!
        • Gość: Stanisław Re: SŁYSZAŁ KTOŚ O TETA? CO TO JEST? IP: 61.19.243.* 25.06.04, 17:18
          dokładnie na niskim poziomie... nawet ich strona internetowa wygląda jakby
          zrobiona byla przez "przysłowiową blondynkę" - straszna amatorszczyzna...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka