Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca przez agencję

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.12, 19:59
    Witam,
    wpadło mi w ręce ogłoszenie dotyczące naboru na stanowisko: aparatowego w procesach chemicznych, pracownika pomocniczego, praca 3-zmianowa, 2 200 brutto.
    Wygląda przyzwoicie, tyle że jest zaznaczone, ze to oferta agencji pracy tymczasowej.

Jak wygląda praca za pośrednictwem agencji, czy warto się podejmować?
    Obserwuj wątek
      • Gość: corett Re: Praca przez agencję IP: *.dynamic.chello.pl 29.06.12, 00:12
        Z agencjami miałem parę problemów, bo w wielu jest spory bałagan. Ale ogólnie masz przynajmniej gwarancję, że kasę dostaniesz, u wielu polskich pseudo-przedsiębiorców nawet tego nie ma. ;]

Jednak dla mnie te wszystkie agencje to jeden z powodów trudnej sytuacji na rynku pracy. Gdybyś ludzie byli bezpośrednio zatrudniani przez pracodawcę to by mieli większe pensje.

• Gość: mała Re: Praca przez agencję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.12, 12:03
          Dzięki.
          Taka oferta pracy jest w starogardzie gdańskim, może coś słyszałeś o tamtejszych agencjach?
          • Gość: asia_89 Re: Praca przez agencję IP: *.globalconnect.pl 09.07.12, 09:27
            Moje kontakty z agencją Antidotum były w porządku. Wypłata wypłacona w terminie, miłe panie w biurze, które ci wszystko wyjaśnią (a dodam, że nie miałam żadnego pojęcia na czym polega taka współpraca), a w razie jakiś pytań zawsze można zadzwonić i dopytać o szczegóły. Pozdrawiam i tą agencję zatrudniania naprawdę polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka