marzkasz 05.07.12, 11:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej100kijak Raport: gdzie na studia informatyczne 2012/2013? 17.07.12, 13:50 Fajny artykuł. Zawód ciekawy i dobrze płatny - mogę polecić tę zawodową ścieżkę wszystkim, którzy lubią programowanie i komputery. Jeżeli ktoś jest w miarę ogarnięty to z praca nie będzie mieć problemu. Ja w zasadzie zaraz po studiach trafiłem do PrimeSoft i jestem zadowolony - robię to, co lubię - programuję i mi jeszcze za to płaca:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Petrick Re: Raport: gdzie na studia informatyczne 2012/20 IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.12, 23:02 Zawód faktycznie ciekawy, ambitny, no i dobrze płatny. Trzeba się poświęcić w trakcie studiów trochę, bo nauki dużo, ale warto, zwłaszcza jeśli ktoś ma do tego smykałkę. Z uczelni mogę polecić politechnikę w Poznaniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
maniaa_a Raport: gdzie na studia informatyczne 2012/2013? 14.12.12, 21:08 ja również polecam uczelnie w Poznaniu. Teraz ruszył fajny konkurs "ciągotki do Poznania" rok studiowania za darmo, warto spróbować:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mareckiii informatyka na AMS IP: *.centertel.pl 27.02.13, 23:59 Przyszłość należy do zawodów, związanych z komputerami i z oprogramowaniem. Z uczelni technicznych mogę polecić Akademię Morską w Szczecinie. Informatyka tam jest bardzo dobrze prowadzona i uczelnia dobrze przygotowuje do przyszłej pracy informatyka. Przy okazji można też zrobić ciekawą specjalizację (i przynoszącą w przyszłości pieniądze) - Informatykę Morską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Raport: gdzie na studia informatyczne 2012/2013? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.05.13, 14:31 A ja polecam wszystkim studia w WSTKT Wyższej szkole technik komputerowych i telekomunikacji w Kielcach. Co dwa tygodnie dojeżdżam z Warszawy ale na prawdę warto. Nauka prowadzona w małych grupach, profesjonalna kadra naukowców z AGH, którzy w wyrozumiały sposób podchodzą do studentów. Przyjazna atmosfera, przyjemne studia. Polecam szczególnie dziewczynom, które nie mają pomysłu na studia. Uczelnia już w trakcie studiowania daje ogromne możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś