Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Moskiewski Sp. Z.O.O

IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.12, 17:24
    Witam, byłem dziś na rozmowie o pracę w spółce Moskiewski, przy ulicy Dąbrowskiego 41 a. Po krótkiej rozmowie, zostałem zaproszony na jutro na dzień próbny. Czy ktoś pracował w tej firmie? Bo boję się, że to jakaś akwizycja.
    Obserwuj wątek
      • Gość: a Re: Moskiewski Sp. Z.O.O IP: *.play-internet.pl 09.08.12, 12:49
        no i jak po 1 dniu w pracy ?
      • Gość: R4LF Re: Moskiewski Sp. Z.O.O IP: 188.95.29.* 26.10.12, 21:39
        Witam. Byłeś w sprawie pracy na magazynie czy w sprawie tej drugiej oferty?
        Ja byłem to mi powiedzieli, że magazynier ma zadzwonić na okres próbny na 2 miesiące, tylko sobie ma wybrać osoby z cv jakie mu odpowiadają. Daj znać na e-mail będę wdzięczny bardzo dzieki, lub gg 8789040 nwd.
      • Gość: zordon Re: Moskiewski Sp. Z.O.O IP: *.play-internet.pl 18.12.12, 11:39
        byłem na rozmowie jest ok.
      • Gość: ja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.13, 10:32
        Treść postu jest niedostępna.
        • andrzej_top Re: Moskiewski Sp. Z.O.O 12.01.13, 22:56
          300 zl za miesiąc to w sumie nie dużo, tylko pytanie czy firma tak płaci, czy pracownik niewykwalifikowany... ale cuż. Osobiście myślałem nad pracą w tamtej firmie a przynajmniej nad złożeniem cv, tylko zastanawia mnie dlaczego ktoś ocenia daną firmę X, Y czy Z skoro nie ukrywajmy ale rynek pracy w Częstochowie jest tragiczny, w sumie albo TRW albo "huta Częstochowa" oczywiście przy dobrych znajomościach. W każdym bądź razie myślę że spróbować nie zaszkodzi, a nawet jeśli jak to przedmówca nazwał "akwizycja" to warto samemu sprawdzić co dany pracodawca oferuje i jakie są warunki a nie skupiać się na opiniach z forum, gdyż sądzę że trzeba mieć w życiu własne zdanie i nim się kierować.
          • Gość: Łukasz Re: Moskiewski Sp. Z.O.O IP: *.net.stream.pl 09.09.13, 18:16
            Witam. Zostałem zaproszony na rozmowe w sprawie pracy do tej oto firmy i jestem ciekawy czy jest akwizycja. Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź.
            • snajper55 Re: Moskiewski Sp. Z.O.O 09.09.13, 22:37
              Gość portalu: Łukasz napisał(a):

> Witam. Zostałem zaproszony na rozmowe w sprawie pracy do tej oto firmy i jestem
              > ciekawy czy jest akwizycja. Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź.

Tak, to akwizycja,

S.
              • Gość: gość [...] IP: 212.59.254.* 02.10.13, 13:45
                Treść postu jest niedostępna.
                • Gość: anonim Re: Moskiewski Sp. Z.O.O IP: *.cdma.centertel.pl 02.10.13, 19:39
                  a co oni teraz ogolnie sprzedaja? orange i energetyczne centrum? Czy cos innego?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka