Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w Krakowie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.12, 15:54
    witam, mam 26 lat jestem studentem informatyki na UAM w Poznaniu, chcę się przeprowadzić do Krakowa od września czyli już ;), znacie kogoś lub jakieś firmy gdzie mógłbym się załapać od zaraz?? interesuje mnie praca na terenie Krakowa a nie w okolicach. Mogę zacząć od zmywaka i fajnie było by mieć zaliczki na początek płacone ;) szukam ofert do barów fast foodowych ale nie bardzo mogę coś znaleźć. Pozdrawiam miłych ludzi z Krakowa i czekam na jakieś pomocne informacje ;)
    Obserwuj wątek
      • Gość: zdzichol informatyk na zmywaku? IP: *.dynamic.chello.pl 30.08.12, 21:19
        zapomnij nie masz szans nawet najmniejszych - overqualified
      • Gość: m. Re: praca w Krakowie IP: *.play-internet.pl 01.09.12, 20:42
        na którym jesteś roku? jak w miarę nieźle klepiesz jakikolwiek kod + znasz co nie co angielski to nie zawracaj sobie głowy fastfoodami, tylko od razu uderzaj do outsourcingu albo w it. Na choćby testera nie ma dużych wymagań i nawet jak na 3cim roku jesteś, to powinieneś się załapać.

Jeśli mimo to wolisz bary, to na zaliczki i zawrotną kasę nie licz ;)
      • Gość: Pan Jabu idź ty lepiej, Koziołeczku... IP: *.noc.fibertech.net.pl 02.09.12, 09:44
        tu w Krakowie mamy naprawdę mnóstwo desperatów, i to nie tylko z Poznania, ale również z prowincji, gotowych tyrać za "czypińdziesiont" za godzinę, przez co inni ludzie nie mają szans, a tzw. "rynek pracy" to fikcja i patologia.
        Całe hordy studenciaków i desperatów, pracują nawet za darmo (=za wpis do CV, ale to frajerzy). Zostań lepiej tam gdzie jesteś, ewentualnie emigruj ale poza Polskę.
        Jedyny interes w Krakowie to wynajmowanie mieszkań, i to się opłaca. Wiem to z autopsji, bo mam 3 mieszkania, z których dwa LEGALNIE wynajmuję (nie studentom, bo to generalnie bydło), i nie muszę pracować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka