Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca TP.SA

IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.07.04, 20:49
    Czy ktoś pracował w informacji 913 w tp.sa? Jakie warunki, płace itp?
    Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: zainteresowana Re: Praca TP.SA IP: *.cidernet.pl / 80.48.249.* 02.07.04, 10:14
        A ja mam pytanie do ciebie-sa tam przyecia lub gdzie sie dowiedziec lub zlozyc
        podanie?

pozdrawiam
        • Gość: alka23 Re: Praca TP.SA IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.07.04, 17:40
          Ja dostałam propozycję przez Work Service- w Krakowie, ale chyba ne skorzystam,
          bo z tego co wiem baardzo niewiele płacą za godzinę( zdecydowanie pryczynia sie
          do tego agencja WS właśnie- pośredniczenie)
          • Gość: Zbyszek Re: Praca TP.SA IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 02.07.04, 20:13
            Przez WS dostaniesz 4,54 na reke /h
          • marsylianka Re: Praca TP.SA 04.07.04, 17:49
            niewiele tzn ile?:-) i jakie maja wymagania?
      • Gość: aferka Re: Praca TP.SA IP: 80.72.34.* 04.07.04, 19:05
        Ja pracowałem w TP SA 11 lat, wiem że głupio to zabrzmi ale to jest jeden wielki burdel. ja uciekłem z tamtąd
        • oooo Re: Praca TP.SA 10.07.04, 13:46
          burdel to sie dopiero zaczal po prywatyzacji...
          • Gość: rangers Re: Praca TP.SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 22:02
            Rzeczywiście to co kiedyś, nie to co dzisiaj. Zostają Ci, "najlepsi". Żółć i
            wazelina. Cieszą się Ci, którzy odchodzą!
      • Gość: dominik Re: Praca TP.SA IP: 62.233.169.* 11.07.04, 09:22
        moja dziewucha tak dorabia.4.30 zł \h i pilnują cie jak w obozie
        koncentracyjnym.ludzie dzwoniacy sa bardzo wulgarni.nie polecam.ale jak nie
        masz co robić to idź bo z praca krucho.pozdrawiam.gdańsk
        • kika_kika Re: Praca TP.SA 21.07.04, 19:40
          ja akurat pracowałam w telemarketingu w pozku, szok, 4,2 za godz. byłam jedną z
          najlepszych sprzedawców (w ciągu 5 godz. potrafiłam sprzedać 12 neostrad) a
          premie miał tylko nadzorca (ja pracowałam przez posredniaka, a nadzorca
          bezpośrednio z tpsa). zwiałam szybciej niż mnie tam przyjeli.
          Warunki okropne, pilnują, nawet kubka wody nie można mieć na biurku!! KAry za
          spóźnienia i te odprowadzania od drzwi do drzwi.. obóz koncentracyjny!!
          Pozdrawiam,
          KIKA
          • Gość: lalique Re: Praca TP.SA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 18:17
            CKT w Gdańsku, firma zatrudniająca Work Service. Obraz nędzy i rozpaczy.
            Studenci i często ludzie po studiach są tam traktowani jak czarnuchy, z pogardą
            i lekceważeniem przez kierownictwo i nadzorujących-liderów (dzieci
            kierownictwa). Notorycznie brak wody w baniakach, a w gardle Sahara, bo tyle
            trzeba się nagadać. Zabójcze normy czasowe i sprzedażowe, ciągły stres...
            Wczoraj dostałam wypowiedzenie z pracy, a powodó wymalowany w papierach to
            nieobecność na stanowisku pracy. A mnie nie było na szkoleniu! I chciałam to
            dzisiaj odrobić, bo była taka możliwość. Jutro zgłaszam sprawę do Wojewódzkiego
            Inspektoriatu Pracy. Kłamsta Workowi nie wybaczę! Powód podany w oświadczeniu
            to fikcja. Acha, ten sam los spotkał jeszcze trzy osoby. W ilości siła.
            Trzymajcie kciuki.
            • Gość: netia81@interia.pl Re: Praca TP.SA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 08:20
              Workserwice w Krakowie robi komedie-staralem sie o prace w 913 i blekitnej.Gdy
              przeprowadzono rekrutacje i WORK mial dzwonic do ludzi z wynikami ,niekt nie
              zadzwonil.Na miejscu w TP dowiedzielismy sie ze z 40 osob przyjeto 7,trzeba
              bylo zapierniczac po ta informacje na 8 rano na ul Cystersow (jechalem z
              drugiego konca krakowa).WORK przekierowalo mnie do 913 - okazalo sie ze chca
              tylko ludzi na zastapstow na 2 godziny dziennie platne po 5 zl/h (!!!!).DO tego
              dyspozycyjnosc 24 h/dobe :-/! Po prostu smieszne...
              • Gość: mariusz_robert Re: Praca TP.SA IP: *.chello.pl 30.09.04, 19:24
                ja pracuje na etacie w grupie tp
                nie zatrudnia mnie zaden work i inne agencje pracy tymczasowej
                nie ma takich doswiadczen jak wy
                prace mam mila sympatyczna
                • Gość: Kama W Idei jest to samo IP: *.neostrada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 09:38
                  Jest taka mała agencja na Kasprzaka, przy siedzibie Idei. Jak tam weszłam, to
                  się zdziwiłam. Takie gówienko, jeden pokoik i robią pośrednictwo dla takiej
                  dużej firmy. Proponują 1200 zł. Od kumpla wiem, że jak robisz to samo, ale
                  zatrudniony jesteś w Idei, to pensja jest 2600 zł. Ale z tą agencją jest taki
                  problem, że jeśli dla niej pracujesz, to przez 3 lata nie możesz przejść do
                  Idei. Olałam agencję, ale bezpośrednio do Idei nie mogę się dostać. Czerwone
                  chamy z Centertela robią na boku prywatny geszeft. Nie dają człowiekowi
                  uczciwie popracować. Co za złodziejstwo.
                  • Gość: lalique Re: W Idei jest to samo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 12:14
                    Te cholerne agencje pracy to jeden wielki syf. Rozumiem, iż można od pracownika
                    pobierać 20% z pensji, ale zdzieranie ponad połowy poborów do istne
                    złodziejstwo!!! HWDAP
                    • Gość: Kama Re: W Idei jest to samo IP: *.neostrada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 12:42
                      Nie o to chodzi. Tę agencję na Kasprzaka prowadzą pracownicy Idei, którzy sami
                      sobie zlecają nabór pracowników (być może jest to bardziej zawoalowane za
                      pomocą podstawionych osób). Nie pozwalają na konkurencję innym agencjom.
                      Zresztą, po co Idei pośrednictwo miernej agencji? To jest chory układ, z samego
                      założenia kumoterski.
        • annewallp Re: Praca TP.SA 08.12.04, 09:37
          witam :) Ja pracuje w tepsie zatrudniona przez WS i przyznam ze nie wiem co jest gorsze czy siedzenie i patrzenie sie w sufit bez znikomej perspektywy na podjecie jakiejkolwiek pracy czy tez praca w TYM KOTLE!!!! nie dsyc tego iz pensja jest marniutka to na domiar zlego WS potrafi zawiadomic cie telefonicznie na godzine przed rozpoczeciem pracy, ze sorry ale dzis masz wolne . Biorac pod uwage to iz rozklda garfiku jest taki a nie inny a ty przepracujesz ( jak dobrze pojdzie w tygodniu ok 20 do 25 godzin monoz to sobie przez 4.35--->> to co ci wyjdzie !!!!) i tak calutki miesiac , o przepraszam jest oczywiscie jeszcze comiesieczny przestoj ok poltora tygodnia. Ale to nie wszystko to pestka, nikt nawet nie wspamnial tu o najwazniejszym tepsa prowadzni rankingi ocenia wszystko, jestes podsluchiwany, pilnowany i musisz koniecznie tzrymac sie SKRYTPU , a nie daj Boze, ze uzyjesz mimochodem slow : dobrze, oczywiscie, mhm, tak jest, naturalnie ipt
      • annewallp Re: Praca TP.SA 08.12.04, 14:05
        zarobisz 6 zl brutto/h pozdrawiam :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka