xystos Re: przezwiska na szefów 11.01.06, 15:50 Mojego szefa nazywaja "toczydlo" , jego postura ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: przezwiska na szefów IP: *.chello.pl 11.01.06, 18:36 na mojego obecnego "duce" wiadomo czemu a poprzedni nosił ksywe "ecco" bo był włochem i jak przychodziło sie do niego z problemem żeby podjął decyzje, powiadał - ecco zamyślał się i odchodził. w akcie desperacji marzyłem żeby kiedyś go zatrudnić i zrobić mu tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spioch Re: przezwiska na szefów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 15:20 na głównego szefa - kulfon a na kierownika mocium panie...ale ten drugi jest bardzo ok wiec to tak "pieszczotliwie" go nazywamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Memento Re: przezwiska na szefów IP: *.chello.pl 11.01.06, 18:50 No i....??????????????????????????????????? (Co z tego????????????????????????????????) Odpowiedz Link Zgłoś
nane1 Re: przezwiska na szefów 13.01.06, 19:36 ad 12 jerzy borejsza nie mogl nosic nazwiska swojej wspolpracowniczki Ireny Krzywickiej (Goldberg) gdyz ze swoich zrodel wiem ze nie byli oni rodzina ani tez nie byli w jakikolwiek sposob spokrewnieni. troche naginana ta lista jesli cos jeszcze wypatrze to dopisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buszujący_w_zbożu Re: przezwiska na szefów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 22:14 Nasz bezpośredni przełożony to Karbowy zwany też Wujkiem Dobra Rada. Natomiast grupa wszystkich kierowników to oczwiście menadżeria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karlus Re: przezwiska na szefów IP: 81.210.75.* 21.02.06, 18:05 Jo na moigo bossa godom krutko : CIUL Z ALDRAICHU Odpowiedz Link Zgłoś