Dodaj do ulubionych

Gdzie studiować finanse?

07.06.10, 22:51
Fragment opisujący ofertę Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu zawiera kilka błędów. Biorąc pod uwagę podaną przy artykule datę (15.04.2010), można powiedzieć, że większość treści mija się z prawdą. Najważniejsze błędy: Akademia Ekonomiczna im. Oskara Langego we Wrocławiu od dwóch lat funkcjonuje pod nazwą Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu, a dwa opisane w artykule wydziały to obecnie (już od paru lat) Wydział nauk Ekonomicznych oraz Wydział Zarządzania, Informatyki i Finansów.
Obserwuj wątek
    • Gość: student Re: Gdzie studiować finanse? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.11, 12:37
      Witam, moj kolega studiuje finanse w Wyższej Szkole Finansów i Zarządzania w Warszawie i jest zadowolony. Sam jestem uczniem tej szkoły (studiuje administracje) i uważam, ze poziom nauczania w tej szkole jest wysoki. Kadra dydaktyczna to wybitni fachowcy, zarowno teoretycy i praktycy. W szkole wykładaja specjalisci z UW, SGH i wielu innych renomowanych uczelni. Zachecam do zapoznania sie z oferta szkoly, bo naprawde jest ona konkurencyjna. Czesne w porownianiu do innych szkol jest niskie. Uczelnia pod wzgledem jakosci ksztalcenia nie ustepuje jednak najlepszym uczelniom.
    • Gość: kilim Re: Gdzie studiować finanse? IP: *.7-4.cable.virginmedia.com 30.09.11, 22:49
      Dlatego warto także zorientować się w ofertach innych uczelni, jeśli artykuł już zawiera tyle błędów. Można ładnie się naciąć gdy człowiek nie sprawdzi.Poświeciłem trochę czasu i doszedłem do wniosku, że najlepszym dla mnie rozwiązaniem jest WSB. Kadra także sprawdzona, zatem czas zacząć edukować się!
    • bar_kmi Gdzie studiować finanse? 01.10.11, 01:07
      Polecam osobiscie WSB w Szczescinie, dzięki niej naprawdę znalazłem porządną prace!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka