maria.wojnar 10.11.12, 23:14 Hej, chciałabym się dowiedzieć o pracę w Petro Auto Centrum na ul. Gromadzkiej. Jaka panuje tam atmosfera, jaki jest szef? Mnie interesuje praca biurowa jako pomocnik księgowej. Dzięki za wszelkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Petro Auto Centrum IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.13, 22:34 Witam Dostałam dziś zaproszenie na rozmowę nie wiem czy warto się tam wybierać. Pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Petro Auto Centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.13, 14:23 Pracuję w tej firmie dwa lata, co po pierwsze oznacza że opisane sytuacje nie mają miejsca. Z tego co zaobserwowałam pracować się nie dziewczynkom nie chce, a jedynie pieniążki, internet, przerwy was interesują. Pani Ewelina nie jest w tej firmie od lubienia nowych pracownic, na szacunek trzeba sobie zapracować. Ale nie wam się po prostu należy! Tragedia. DO ROBOTY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Petro Auto Centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.13, 14:25 Zazdrość i zawiść. Odpowiedz Link Zgłoś
sly0110 Re: Petro Auto Centrum 28.04.15, 15:30 proszę o kontakt priv w sprawie Petro-Jet; dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
jod0 Re: Petro Auto Centrum 20.05.15, 13:50 Temat interesujący j.kowalski39@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś