Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czy Camwork to jakas ściema?

26.02.13, 10:16
    Czy szczecińska agencja videomodelek Camwork jest warta podpisania z nimi umowy? Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tą firmą?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Ja Re: Czy Camwork to jakas ściema? IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.13, 15:46
        Nie jest źle. Pracowałam i byłam w miarę zadowolona.
        jedyny minus - trzeba płacić az 10% swoich zarobków jezeli pracujesz z operatorem..
        i mają dziwne widzimisię dotyczące wypłaty - mianowicie musisz miec konto w deutsche banku, jezeli chcesz wypłatę na czas.
        • Gość: Zośka Re: Czy Camwork to jakas ściema? IP: 213.155.191.* 15.03.13, 14:45
          Jest w porządku. Pracowałam w studiu na Pomorzanach i nie mogę narzekać. Duża swoboda, luźny grafik, nie robią problemów, sprzęt nowy, warunki fajne. No i normalna umowa, a nie jakieś tam dogadywanie się na gębę. Ogólnie polecam
          • Gość: k Re: Czy Camwork to jakas ściema? IP: *.nitka.net.pl 18.03.13, 18:18
            no wlasnie zastanawiam sie wlasnie nad pomorzanami -szczecin. moglabys napisac cos wiecej ? czy decydujac sie na ta prace po jakims czasie (krotszym badz dluzszym) bede musiala sie rozbierac? (jak nie to out z firmy? ) ja to wyglada? bede wdzieczna za informacje !!!!
            • Gość: Zośka Camwork Pomorzany opinia IP: 213.155.191.* 20.03.13, 16:28
              W studiu Camwork Pomorzany nie wymagają żadnego konkretnego stroju ani konkretnych zachowań przed kamera. Mnie od razu na pierwszym spotkaniu wszystko w mily sposob wyjasniono i pozwolono sie spokojnie zapoznac z umowa...

Generalnie to jest biuro, a nie jakies tam mieszkanko, do ktorego strach wchodzic, dlatego sie zdecydowalam i nie balam...
          • Gość: jaaaaaaaaaaaa Re: Czy Camwork to jakas ściema? IP: *.static.espol.com.pl 15.06.14, 13:07
            dajcie sobie lepiej spokoj z camwork. pracowalam tam ponad rok. na pomorzanach... szef niby na poczatku spoko itd, a potem pokazuje jaka z niego jest."...". nie dość, ze opoznienia z wypłatami są do dwóch miesiecy, bo nie mają wiecnie kasy, to potracaja z czego sie da. dają co chwile kary. "szef" z pomorzan z kazda dziewczyna ktora przestaje pracowac rozstaje sie w kłótni. szantazuje, zastrasza. ja usłyszalam ze jak koncze prace to nie dostaje kasy za dwa ostatnie miesiaca. zamierzam ich podac do sądu. dziewczyny z zarobkami wychodzą nawet na minusie bo musza kase oddac operatorom... beznadzieja, kompy co chwile sie psują, nie odpisuja na meile, nie odbieraja tel. a te pochlebne komentarze o pomorzanach pisze sam szef bo z nim gadalam o tym.
            • Gość: camwork Re: Czy Camwork to jakas ściema? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.14, 15:10
              Na minusie ? :) dobrze ze sie tak da. Niestety nie mielismy nigdy pravownicy ktora wyszla na minusie. Nie mamy rowniez zadnych zaleglosci w wyplatach. A wyzsza wypowiedz jest wprost skierowana od konkurencji. Panie i Panowie. Wezcie sie do roboty i zacznijcie wyplacac prawidlowo pieniadze jak robimy to my, zacznijcie szanowac pracownikow to nie bedziecie musieli psuc nam opinii w internecie na jednym z portali. Pozdrawiamy.
        • Gość: Camwork Re: Czy Camwork to jakas ściema? IP: *.bielskpodlaski.mm.pl 16.04.14, 17:22
          Nie na czas tylko szybciej :) jesli wysylalismy wtedy z db to wyplata byla po paru minutach ewentualnie godzinie na Pani koncie. Jesli zas wysylalismy do innego banku to proces ten sie wydluzal nawet do dnia, a w przypadkach kiedy wysylalismy wyplaty w piatek to otrzymywala Pani w poniedzialek :) ot cale rozwiazanie, nie prosciej bylo zapytac podczas pracy skad to sie wzielo ? :)
      • Gość: la,,,,, Re: Czy Camwork to jakas ściema? IP: *.dynamic.chello.pl 25.05.13, 22:24
        Czy ktoras z was może mi opowiedzieć o pracy w firmie camwork.?jak przebiega współpraca?
        • Gość: Ja Re: Czy Camwork to jakas ściema? IP: *.dynamic.chello.pl 01.06.13, 01:54
          Ja polecam
          • Gość: Ola Camwork pomorzany są spoko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.13, 11:39
            Ja też polecam. Spoko szef, atmosfera, dyskrecja, jawne zarobki, żadnych przymusów do czegokolwiek. Pracujesz kiedy chcesz i ile chcesz. I jeszcze dają bonusy. Nie słyszałam żeby inna firma w szczecinie miala lepsze warunki z tego co dziewczyny opowiadaja. Dlatego Camwork Pomorzany moge ci śmiało polecić jeśli się obawiasz i to twoj pierwszy kontakt z taka praca
      • Gość: Jenny Re: Czy Camwork to jakas ściema? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.13, 13:13
        Hej, pracuje w Szczecinie, w Camwork Pomorzany już kilka miesiecy i akurat temu studiu możesz zaufać. Umowa jest jasna i zrozumiała i nie ma żadnych przymusów, a jeśli czegoś nie rozumiesz, to Ci to spokojnie wyjasnia :)
        Można też pracować jako zdalna modelka, jak ja, wtedy wogole masz luz, a kase co miesiac na koncie :)
        Mam nadzieje, ze pomogłam. Pozdrawiam.
        • Gość: gość portalu Re: Czy Camwork to jakas ściema? IP: *.plastcom.pl 10.11.13, 00:05
          ile mozna zarobic? podajcie jAkies sumy???
          • Gość: Marika Re: Czy Camwork to jakas ściema? IP: *.dynamic.chello.pl 15.01.14, 18:02
            Ja w pierwszym miesiącu zarobiłam niespełna 3000 ale w kolejnych wraz ze zdobytym doświadczeniem i obyciem było znacznie lepiej :) Ogólnie pracuję już tu 6 miesięcy i jestem mega zadowolona
            • Gość: volka Re: Czy Camwork to jakas ściema? IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.14, 14:46
              A czy musisz się rozbierać? Bo na ich stronie wyczytałam, że jest zakaz rozbierania.
              • snajper55 Re: Czy Camwork to jakas ściema? 23.01.14, 14:52
                Gość portalu: volka napisał(a):

> A czy musisz się rozbierać? Bo na ich stronie wyczytałam, że jest zakaz rozbier
                > ania.

No skądże. Przychodzisz do pracy, siedzisz i nic nie musisz. A oni ci płacą. Bardzo dużo płacą. Zaraz ktoś napisze, że szef głaszcze po główce.

S.
      • jozefpawowski Cum - work... Potrzebna zmiana nazwy... 23.01.14, 15:05
        W UK i USa szalu nie zrobia.
      • Gość: Alicja Re: Czy Camwork to jakas ściema? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.14, 00:10
        Zastanawiam sie nad podjeciem wspolpracy z nimi. Czy ktos kto u nich pracowal/ pracuje moze sie ze mna skontaktowac na maila info.opieka@gmail.com ? mam kilka pyt odnosnie umowy I regulaminu. z gory dziekuje
      • Gość: oll Re: Czy Camwork to jakas ściema? IP: *.opera-mini.net 27.08.14, 19:21
        ja tam w intercamie nic nie pokazuję, więc nie zakładaj, że to oczywiste hahhah
      • Gość: yy Re: Czy Camwork to jakas ściema? IP: *.toya.net.pl 03.09.14, 13:14
        tak lipa dostałam umowę wyzysk płacowy i błędy ortograficzne w umowie brak pieczątki i firma w hong kongu jak nie zapłacą to g im zrobisz...
        • Gość: bb Re: Czy Camwork to jakas ściema? IP: *.dynamic.chello.pl 05.09.14, 15:05
          jak to nie> W intecam sa dziewczyny ktore sie rozbieraja badz tez nie
          Camwork prawie cala wypalte zapieprza
          • Gość: hhh Re: Czy Camwork to jakas ściema? IP: *.dynamic.chello.pl 05.09.14, 15:07
            dzwine ze wszystie prawie negartywne komentarze zostaly usuniete
            • blondagnes8989 Re: Czy Camwork to jakas ściema? 03.07.15, 23:13
              cześć. Czy ktoś pracuje jeszcze w camwork ? Proszę o kontakt dziewczyny które tam pracują, jak wyglądają realne zarobki początkujących dziewczyn. Jakie są godziny pracy i wogule?
              slodkapokusa@poczta.fm
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka