Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jest praca!

IP: *.opera-mini.net 08.04.13, 11:57
    Pan Kosiniak- Kamysz jest optymistyczny. Praca jest! Staże też. Noo mi ostatnio oferowano staż w CCC za 800 zł z dojazdem przez 3 miasta. Praca narazie na 3 miesiące ale jak sie sprawdzę (czytaj pup skończy dotować stanowisko pracy) jest szansa!!!
    A nie mam już niestety 25 latek a i profil mojego wykształcenia inny niż asystent klienta od prawego buta.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Fan asystetek :) Re: Jest praca! IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.13, 12:49
        Uwielbiam te profesjonalne nazwy stanowisk - asystent sprzedaży, asystent klienta, manadżer rozwoju rynku, doradca klienta itp. itd. :) Wszystko aby ukryć słowo sprzedawca - bo przecież Pani w banku szuka dla nas najlepszej oferty a nie sprzedaje zadłużenie ;).
        • Gość: Zuzza Re: Jest praca! IP: *.opera-mini.net 08.04.13, 12:57
          A i sam pracownik ma poczucie że hoho! Nie jakaś tam kucharka ale asystentka cateringu :)
          Nie sprzątaczka ale cleaner operative/mop operative :)) itd...... faaajnie.pa.
      • Gość: załamana Re: Jest praca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.13, 13:19
        Ofert pracy jest sporo, ale w większości jakieś badziewie.
        Nie każdy mieszka w dużym mieście, gdzie znajdzie byle co za 1600 brutto za rogiem. U mnie jest taka beznadzieja, że się nie chce już o tym mówić. Żeby podjąć pracę, muszę do niej dojechać 30 km i muszę zapłacić opiekunce za dwójkę dzieci. W tym momencie już jestem bez pensji, a nie będzie mnie w domu 10 godzin.
        Bardzo poważnie myśle o wyjeździe za granicę razem z rodziną. Tutaj czeka nas śmierć głodowa, a w lepszym razie wegetacja bez sensu i celu w życiu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka