Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 14:46
    Siedze w pracy od 7:30. Powinnam wyjść o 15:30. Ale będę siedziała do 22, bo
    szefostwo poszło podpisywać jakąś ważną umowę. Wrócą, zabiorą laptopy i
    powiedzą "do jutra Pani Madziu". A ja siedzę tu tylko po to, zeby o 22
    zamknąć sekretariat. I cholera mnie strzela. Jakby nie mogli sami tego
    zrobić :((((.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Magda Re: Magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 14:47
        No, ze stresu wpisałam imię w złą rubrykę i temat w złą. Wybaczcie mi :)))).
        • losiu4 Re: Magda 29.07.04, 15:16
          Gość portalu: Magda napisał(a):

> No, ze stresu wpisałam imię w złą rubrykę i temat w złą. Wybaczcie mi :)))).

oczywiscie że wybaczamy :) cóz, takie bywa zycie... jeśli rzeczywiscie nic
          innego poza zamknieciem sekretariatu Cie nie czeka, to troche dziwne, bo klucz
          na dyżurce mógły zostać... nie wiem, czy Cie to pocieszy, ale zdarzało mi sie o
          3 rano isć do pracy i po północy wrócić do domu. Trzym się :)

Pozdrawiam

Losiu
          • Gość: mgrinz Re: Magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 15:25
            a ja z okazji remontu w firmie musiałem nieraz siedzieć nawet do 20 i w soboty, niestety nieodpłatnie, teraz już nie pracuje, ale zależy ile Tobie zapłacą za to siedzenie do 22 ???
            jak "zero" to znaczy, że tak ch*** firma jak moja...
            bo ci co tam siedzą, to za takie "posiedzenie zarządu" i po 5 tysięcy zainkasują...
            w mojej firmie, za "posiedzenie", za 3 godziny "członkowie" brali po 2.5 do 4 tysięcy...
            :(
            • Gość: Magda Re: Magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 15:45
              Ależ oczywiście że żadnej kasy za to nie dostaję. Ani odbioru godzin. Żyjemy w
              koncu w Polsce, nie? ;). Ojejku, szkoda ze szefostwo podpisując kontrakty warte
              kilkadziesiat milionów nie potrafi przekrecic dziurki w drzwiach od
              sekretariatu. Nudzi mi się. :(
      • Gość: wujek dobra rada Re: Magda IP: *.acn.pl 29.07.04, 17:24
        siedzisz w biurze? siedzisz.
        nudzi ci się? nudzi.
        masz dostęp do netu? masz.
        za godziny zapłacą? nie.
        a weź sobie poszukaj relaksacyjnie przez ten internet innej roboty.
        pozdrawiam
        • Gość: a Re: Magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 19:29
          Miałam podobnie, tyle że ja musiałam dodatkowo przyjeżdzać w sob. i niedziele
          żeby otworzyć i zamknąć na kluczyk drzwi. Ale nie długo bo podziękowałam za
          pracę. Dodam że zarabiałam najniższą krajową. Nie wiem jak u Ciebie?bo może się
          opłaca tak siedzieć jeśli nie to zrób jak radzi "dobry wujek"
          Pozdr. a tych mądrych szefów to powinni zamykać!
          • Gość: Magda Re: Magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 10:11
            No i znowu tu jestem :). Ehhh.. Pracy cały czas szukam, ale ciezko mi to idzie
            (z powodu tylko sredniej znajomosci angielskiego). Za takie siedzenie
            bezproduktywne dosteje na reke tysiaczek. Oplaca sie? Oczywiscie bezprodutywne
            w momencie godzin po pracy, gdy czekam na to, zeby przekrecic kluczyk w
            drzwiach. Tak poza tym to czasami nie wiem jak sie nazywam. Jest mnostwo pracy
            i duzo stresow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka