Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

nie moge znalezc pracy

IP: *.opera-mini.net 04.07.13, 17:59
    jestem bezrobotna od 11miesiecy(!!) a przedtem tez bardzo dlugo.studiuje zaocznie,mieszkam w krakowie.praca jest tylko w call center,a tak to w ogole nie ma nic,w ogole.problemem jest znalezienie pracy chocby za 1200 zl,o pracy w biurze mozna w ogole zapomniec.jestem straszliwie zalamana i przygnebiona,nie wiem juz co dalej robic,na zadna prace nawet widoku nie ma!kompletnie nie widze sensu zyc dalej,zaczynam myslec o samobojstwie:((
    Obserwuj wątek
      • heartz Re: nie moge znalezc pracy 04.07.13, 18:16
        Znasz ang chociaż w komunikatywnym stopniu?
        • Gość: anita Re: nie moge znalezc pracy IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.13, 18:42
          tak,znam,a co?
          • Gość: gość Re: nie moge znalezc pracy IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.13, 18:57
            Pewnie kolega powie, żebyś startowała do centrów outsourcingowych typu State Street lub Capgemini. Możesz spróbować, ale też łatwo nie jest, bo są testy z rachunkowości. Jeśli masz ogólną orientację w temacie finansów, to próbuj. Wiem, że osoba po studiach humanistycznych, o ile w ogóle ją zaproszą na rekrutację, może mieć problem z przejściem tego, chyba że wcześniej poćwiczy podobne zadania.
            Ja też jestem z Krakowa i masz rację jest ciężko o cokolwiek. Dużo zależy od tego, co studiujesz i w jakim stopniu znasz ten język. Do mnie nikt z tych centrów nawet się nie odezwał, a znam dwa języki na poziomie B2, ale po studiach humanistycznych jestem:(
            • Gość: buuuuuuuuuuuuuuuu Re: nie moge znalezc pracy IP: 91.210.238.* 04.07.13, 20:46
              ja tez bezrobotna rok po obronie:( wawa
              • Gość: buuuuuuuuuuuuuuu Re: nie moge znalezc pracy IP: 91.210.238.* 05.07.13, 16:11
                jak masz dobrą wade wymowy to idź do call centre, ja nie mogę....
                • Gość: anita Re: nie moge znalezc pracy IP: *.opera-mini.net 06.07.13, 10:15
                  ale ja wlasnie nie chce pracowac w call center,nie nadaje sie do tego,a poza tym wiadomo ze to oszukanstwo...
                  • Gość: buuuuuuuuuuuuuuuuu Re: nie moge znalezc pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.13, 13:24
                    ja tak samo..........................i co zrobić???????????????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka