Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

polecam sie;))))

IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 13.08.04, 09:58
    jestem logopedą i terapeutą ( nie mam nic wspólnego z Andrzejem S)
    dziecięcym.Mieszkam w sosnowcu i gromadzę listę chętnych pacjentów aby
    zawrzec kontakt z NFZ.
    Obserwuj wątek
      • jasmina_tdi Re: polecam sie;)))) 13.08.04, 10:05
        hahahahaha!!! po takim tekscie trudno uwierzyc, ze nie masz "nic wspolnego"
        nawet jesli faktycznie nie masz. Czy wy tam na tych studiach nie macie
        przypadkiem zajec z psychologii i komunikowania? Chybo za czesto chodziles na
        wagary :)

Gość portalu: alexa napisał(a):

> jestem logopedą i terapeutą ( nie mam nic wspólnego z Andrzejem S)
        > dziecięcym.Mieszkam w sosnowcu i gromadzę listę chętnych pacjentów aby
        > zawrzec kontakt z NFZ.
        • Gość: alexa Re: polecam sie;)))) IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 13.08.04, 10:56
          mysle ze tu nie chodzi o moje komunikowanie tylko o twoje czytanie ze
          zrozumieniem ( a raczej jego brak) ;))) pozdrawiam.zresztą szukam naprawdę
          chętnych dzieci które cierpią na wadę wymowy a dokładnie rodziców którzy
          potrzebują pomocy dla własnych dzieci a nie mam zamiaru kłocić się tu na forum
          i odpierać złośliwości takich ludzi jak ty.
          • jasmina_tdi Re: polecam sie;)))) 13.08.04, 11:14
            nie uwazam, zebym byla złośliwa. Po prostu dosyc dokladnie opisalam swoje
            pierwsze skojarzenie na temat Twojego ogloszenia, a raczej pewnego jego
            elementu. I chodzi tu dokladnie, o Twoje komunikowanie. No tacy ludzie jak ja
            sa na to wrazliwi, nic na to nie poradzę.

> mysle ze tu nie chodzi o moje komunikowanie tylko o twoje czytanie ze
            > zrozumieniem ( a raczej jego brak) ;))) pozdrawiam.zresztą szukam naprawdę
            > chętnych dzieci które cierpią na wadę wymowy a dokładnie rodziców którzy
            > potrzebują pomocy dla własnych dzieci a nie mam zamiaru kłocić się tu na
            forum
            > i odpierać złośliwości takich ludzi jak ty.
          • krzysztofsf Re: polecam sie;)))) 13.08.04, 11:28

> mysle ze tu nie chodzi o moje komunikowanie tylko o twoje czytanie ze
            > zrozumieniem ( a raczej jego brak) ;))) pozdrawiam.zresztą szukam naprawdę
            > chętnych dzieci które cierpią na wadę wymowy a dokładnie rodziców którzy
            > potrzebują pomocy dla własnych dzieci a nie mam zamiaru kłocić się tu na forum
            > i odpierać złośliwości takich ludzi jak ty.

Dlugo bedziesz szukac jesli nawt sie nie zaologowales zeby mail pokazac dla zainteresowanych.
            sadze, ze powinienes przejsc na swoje forum regionalne (z tym, ze takie ogloszenie tam to spam - poczytaj netykiete to bedziesz wiedzial jak mozna sie reklamowac biorac udzial w zyciu grupy a nie spamujac) oraz grupy ogloszeniowe, chyba, ze jestes "latajacym doktorem" z przydzialowym helikopterem udzielajacym sie za 50 zl po calej Polsce.

• losiu4 Re: polecam sie;)))) 13.08.04, 11:29

> jestem logopedą i terapeutą ( nie mam nic wspólnego z Andrzejem S)
        > dziecięcym.Mieszkam w sosnowcu i gromadzę listę chętnych pacjentów aby
        > zawrzec kontakt z NFZ.

namiar jakis na siebie podaj, Alexo :)

Pozdrawiam

Losiu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka