Gość: alexa IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 13.08.04, 09:58 jestem logopedą i terapeutą ( nie mam nic wspólnego z Andrzejem S) dziecięcym.Mieszkam w sosnowcu i gromadzę listę chętnych pacjentów aby zawrzec kontakt z NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmina_tdi Re: polecam sie;)))) 13.08.04, 10:05 hahahahaha!!! po takim tekscie trudno uwierzyc, ze nie masz "nic wspolnego" nawet jesli faktycznie nie masz. Czy wy tam na tych studiach nie macie przypadkiem zajec z psychologii i komunikowania? Chybo za czesto chodziles na wagary :) Gość portalu: alexa napisał(a): > jestem logopedą i terapeutą ( nie mam nic wspólnego z Andrzejem S) > dziecięcym.Mieszkam w sosnowcu i gromadzę listę chętnych pacjentów aby > zawrzec kontakt z NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alexa Re: polecam sie;)))) IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 13.08.04, 10:56 mysle ze tu nie chodzi o moje komunikowanie tylko o twoje czytanie ze zrozumieniem ( a raczej jego brak) ;))) pozdrawiam.zresztą szukam naprawdę chętnych dzieci które cierpią na wadę wymowy a dokładnie rodziców którzy potrzebują pomocy dla własnych dzieci a nie mam zamiaru kłocić się tu na forum i odpierać złośliwości takich ludzi jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: polecam sie;)))) 13.08.04, 11:14 nie uwazam, zebym byla złośliwa. Po prostu dosyc dokladnie opisalam swoje pierwsze skojarzenie na temat Twojego ogloszenia, a raczej pewnego jego elementu. I chodzi tu dokladnie, o Twoje komunikowanie. No tacy ludzie jak ja sa na to wrazliwi, nic na to nie poradzę. Gość portalu: alexa napisał(a): > mysle ze tu nie chodzi o moje komunikowanie tylko o twoje czytanie ze > zrozumieniem ( a raczej jego brak) ;))) pozdrawiam.zresztą szukam naprawdę > chętnych dzieci które cierpią na wadę wymowy a dokładnie rodziców którzy > potrzebują pomocy dla własnych dzieci a nie mam zamiaru kłocić się tu na forum > i odpierać złośliwości takich ludzi jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: polecam sie;)))) 13.08.04, 11:28 Gość portalu: alexa napisał(a): > mysle ze tu nie chodzi o moje komunikowanie tylko o twoje czytanie ze > zrozumieniem ( a raczej jego brak) ;))) pozdrawiam.zresztą szukam naprawdę > chętnych dzieci które cierpią na wadę wymowy a dokładnie rodziców którzy > potrzebują pomocy dla własnych dzieci a nie mam zamiaru kłocić się tu na forum > i odpierać złośliwości takich ludzi jak ty. Dlugo bedziesz szukac jesli nawt sie nie zaologowales zeby mail pokazac dla zainteresowanych. sadze, ze powinienes przejsc na swoje forum regionalne (z tym, ze takie ogloszenie tam to spam - poczytaj netykiete to bedziesz wiedzial jak mozna sie reklamowac biorac udzial w zyciu grupy a nie spamujac) oraz grupy ogloszeniowe, chyba, ze jestes "latajacym doktorem" z przydzialowym helikopterem udzielajacym sie za 50 zl po calej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: polecam sie;)))) 13.08.04, 11:29 Gość portalu: alexa napisał(a): > jestem logopedą i terapeutą ( nie mam nic wspólnego z Andrzejem S) > dziecięcym.Mieszkam w sosnowcu i gromadzę listę chętnych pacjentów aby > zawrzec kontakt z NFZ. namiar jakis na siebie podaj, Alexo :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś