Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

"Grasz o staż". Start

IP: *.nykredit.dk 25.02.14, 15:38
    Najbardziej mnie zastanawia, że sądząc po pytaniach z zakresu implementacji HTTP proxy, istnieją programiści, którzy chcą się załapać na staż w Warszawie za 2000 brutto. Świeżo po studiach znajoma testerka (nawet nie programistka) dostała pracę za 4000 brutto, choć nie byłaby w stanie żadnego proxy napisać.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Gość Re: "Grasz o staż". Start IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.14, 18:51
        W Warszawie to 2800 zł?
      • Gość: Łukasz "Grasz o staż". Start IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.02.14, 06:15
        Hehehe grasz o staż i po wygranej idziesz do Lidla projektować im reklamy. Śmieszne i żałosne.
      • Gość: dfe32 zapraszamy do sridla..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.14, 08:48
        Zapraszamy do Sridla. Umowa zlecenie na pół etatu, pensje ok. 1100 zł z nadgodzinami, skanowanie min. 1000 art./godzinę, zapierdziel non-stop.......... Just great!!!!!!
      • Gość: Koń "Grasz o staż". Start IP: *.108.152.183.wlantech.pl 26.02.14, 15:54
        Był kiedyś taki film: "Czyż nie dobija się koni?"...
      • Gość: snipe Re: "Grasz o staż". Start IP: *.e-wro.net.pl 26.02.14, 16:08
        Powinni zmienić tytuł na "Grasz o grosz(e)".
      • sselrats Bosz, po co firmy biora na siebie ten koszt? 26.02.14, 16:54
        Stazysci to czysta strata nawet jak staz jest darmowy.
      • Gość: pepe "Grasz o staż". Start IP: *.bb.online.no 28.02.14, 12:38
        Typowa propaganda na rzecz zyskania głosów przed wyborami do PE. POwcy i reszta współpracujących z nimi nieudolnych parciarzy z PSL i Ruchu krawężnikowego pijaka wraz z antypolską i antyobywatelską gazetą michnikowską czepiają się wszystkiego co mogłoby pomóc zyskac jakże potrzebne głosy obywateli, którzy się od nich odwrócili. Zatrudniać będą wszystkich przed wyborami a po wyborach owi studenci od wszystkiego okażą się nie mieć odpowiednich kompetencji, a jeżeli tak to bye bye.
        • Gość: kiedyś stażysta Re: "Grasz o staż". Start IP: *.dynamic.chello.pl 28.02.14, 22:07
          A ja wygrałam Grasz o staż w 2008, po stażu zostałam na umowie o zastępstwo, potem bez problemu dostałam pracę w innej korporacji bez dnia przerwy w ciągłości zatrudnienia, a od pół roku jestem managerem dwudziestoosobowego zespołu. Myślę, że mi się ten staż jednak do czegoś przydał :) Polecam innym ambitnym i potrafiącym podjąć wyzwanie.

A z takim nastawieniem to co najwyżej na staż do urzędu, papierki przekładać..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka