Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Harówka w e-sklepie

14.04.14, 15:14
    A o co chodzi?
    Obserwuj wątek
      • Gość: :( Harówka w e-sklepie IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.14, 15:18
        czyli wystawia towary, których nie posiada?
        Ten dropshopping, czyli jak coś się zje... to wtedy on zostaje z mega negatywami, umywa ręce, bo rejestracja hong-kong, firma hongkong, skład hongkong, bo jeden mearsk nie przypłunął wszystko wpiz...?
        Kur..kiedyś allegro takich geszefciarzy za dychę banowało, teraz wszystkie instytucje przerzucają koszty na petenta/abonenta itp.
        Najgorszy handel! nie wiem jak się zmieniło allegro pod tym wzgledem, jeśli chodzi o regulamin, ale kiedyś to było Z_A_B_R_O_N_I_O_N_E
      • pamejudd Czego dotyczy ten artykuł? 14.04.14, 15:21
        .
        • Gość: gość portalu Re: Czego dotyczy ten artykuł? IP: *.internetia.net.pl 14.04.14, 15:38
          Redaktor Wątor reklamuje firmę FunInDesign.
      • asmok6 Dziwny gość 14.04.14, 16:12
        Dziwny człowiek. Laptopy ciężkie są. Jak musiałem pracować zdalnie to sobie kupiłem notebooka trzymającego 12godzin (reszte parametrów miał tragicznych ale to miało działać tylko w podróży). No ale ja to truskawki z cukrem ...
      • Gość: anonim Harówka w e-sklepie IP: *.centertel.pl 14.04.14, 16:55
        niektórzy pseudo redaktorzy piszą coś oby pisać (dla białego PR , nie jest ważne jak , oby się pisało) , ale trzeba trochę rzetelności dziennikarskiej i tzw. uczciwości , żeby komentować . niektórzy redaktorzy piszą "na zamówienie" i biorą za to niezłą kasę , ale to są szuje i przekrętasy , bo jak to inaczej nazwać , kiedy w internecie aż huczy od prawdy , a tu się wkleja biały PR o "dobrych stronach" przedsięwzięcia :):):)
      • Gość: miko Harówka w e-sklepie IP: 212.75.111.* 14.04.14, 17:25
        Przeciętny polski sklep internetowy to praca na czarno, albo oszustwo, czyli zlecenie (a realnie etat).

• Gość: jola Harówka w e-sklepie IP: *.stansat.pl 16.04.14, 10:58
        Niech się cieszy, że nie musi w markecie na stojąco na kasie pracować albo na taśmie produkcyjnej bo niektórzy (a właściwie chyba większość naszego narodu) mają jeszcze gorzej....Nie przesadzajmy praca biurowa nie męczy tak jak kilkunastogodzinna praca fizyczna za grosze, której u nas jest pełno w naszym kraju.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka