Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zarobki Shell - IT

28.05.14, 08:49
    Hej,

Czy mógł by mi ktoś powiedzieć o ile mógł bym dostać w Shellu na pierwszej lini IT(posiadam doświadczenie) ? 7k ? Czy bardziej 6k ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: ja Re: Zarobki Shell - IT IP: *.scansafe.net 28.05.14, 16:36
        kto bylby pracodawca, Shell?
        • gebruikersnaam Re: Zarobki Shell - IT 28.05.14, 16:38
          Tak
          • Gość: ja Re: Zarobki Shell - IT IP: *.scansafe.net 28.05.14, 17:35
            w-wa?
            • gebruikersnaam Re: Zarobki Shell - IT 28.05.14, 18:05
              W Zabierzowie
              • Gość: Gość Re: Zarobki Shell - IT IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.14, 19:38
                Ja bym na zbyt wiele nie liczył, jeśli to 6 to brutto, to jest szansa ze dostaniesz, chociaż niewielka moim zdaniem bardzo.
                • gebruikersnaam Re: Zarobki Shell - IT 28.05.14, 19:46
                  Dziwi mnie że mniejsze firmy 6 oferują, ale jak w Shellu tak się kręci .. :/
                  • Gość: Gość Re: Zarobki Shell - IT IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.14, 20:32
                    To jest centrum księgowe, idź do nich do Warszawy to 6 netto dostaniesz spokojnie i jeszcze bedą zadowoleni ze tak mało chcesz
                    • gebruikersnaam Re: Zarobki Shell - IT 28.05.14, 20:42
                      Właśnie jakaś IT oferta się otworzyła :s a w wwa to ani jednej oferty nie mają
                      • Gość: Gość Re: Zarobki Shell - IT IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.14, 21:01
                        W Warszawie jest bardzo mała rotacja pracownikow, wiec to pewnie dlatego, ale jakbyś kiedyś coś trafił idź w ciemno, on tyle tylko ze dużo trudniej sie dostać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka