Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 16:02
    Proszę o informacje na temat warunków pracy w firmie DUDA. Z góry dziękuję.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Adek Re: DUDA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.04, 16:25
        w Scu maja maszynke , ktora kosci na parowki przerabia:)
        • Gość: zigi Re: DUDA? IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 07.09.04, 17:20
          tam nie ma warunków, tam jest rzeź niewiniątek mówią o nich " czeczenia"
      • Gość: Miczu Re: DUDA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 12:38
        Jezeli byles na rozmowie to juz wiesz ze dyrektor handlowy jest baranem i kolezka szefa.Znam kolesia i mowie ci od razu przyszykuj sie na glupie pytania na jego poziomie.A kasa?jak wyciagniesz 1000pln na miesiac to bedzie sukces zyciowy.Jezeli masz inne oferty Dude sobie odpusc.
      • Gość: mary Re: DUDA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 14:03
        trzymaj się z daleka.
        Rotacja personelu około 1 roku, mają gdzieś czy dobrze pracujesz, więc nie ma
        logiki w zwolnieniach. Szanowny dyrektor techniczny w Sosnowcu (nie wiem czy
        nadal tam pracuje) to stary złodziej i intrygant. Wywoził mięso cieżarówami i
        wywalił sobie chatę i nakupował samochodów. Jak pracownicy się krzywili to
        zaraz dziwnym trafem znajdowano u nich w torbach albo w bagażnikach wędliny,
        które rzekomo chcieli ukraść i natychmiast dostawli dyscyplinarkę.
        Boję się więcej napisać, bo jak mnie namierzą to pójdę siedzieć ;-)

ale jedno mogę powiedzieć - najgorsze miejsce do pracy pod słońcem
        pozdr
      • katarzynab009 Re: DUDA? 20.10.15, 15:54
        Słuchajcie: Dostałam skierowanie na badanie psychologiczne w Kujawsko - Pomorskim Ośrodku Adopcyjnym we Włocławku. I trochę mnie sama nazwa zaskoczyła? Kto jeszcze i w jakim celu otrzymał z mieszkańców Włocławka i okolic skierowania na badania do psychologa do: Kujawsko - Pomorskim Ośrodku Adopcyjnym we Włocławku ul. Bechiego 2 Włocławek??? Może to jakiś przekręt? Ten sąd słynie z nie przestrzegania braków formalnych i lewych ukladach!

PILNE

PS. Czy Kaczyński brał KETILEPT (QUETIAPINUM)?
        Pozdrawia
        sekretarka Kujawy Pawła (Stadion Narodowy) HUSAR SA Włocławek i spółka !
      • ak-69 Re: DUDA? 22.10.15, 01:24

Tym razem nazwa autora SPAMERSKIEGO wpisu z minionego dnia: "masterweb25".

Możliwe, że szybko usunie te śmieci sieciowe administrator forum i ten mój wpis będzie wyglądał na nie związany z tematem.

Najważniejsze:
        NIE KLIKAJCIE W ODNOŚNIK podany na koniec wiadomości o rzekomym profilu pracy we Wrocławiu. Nie wchodźcie na podaną stronę. Nawet jak na pierwszy rzut oka wygląda wiarygodnie:
        (...)facebook.com/Ogłoszenia-Praca-Warszawa(...)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka