vpestka 27.09.04, 01:43 Pedagogika ogólna i zarządzanie w oświacie i...bezrobocie! Czy ktoś ma jakieś pomysły? Czy dyplom w ramki i na ściane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hej Re: A PEDAGOG GDZIE ZNAJDZIE PRACE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 08:32 czy ty nie czytasz gazet/chocby te regionalne/ sporo poszukuja peagogów szkolnych, a szczególnie w małch miejscowosciach, wystarczy podzwoinic po szkołach, biurach pracy czy nawet przejsc sie osobiscie.nawet popatrz w swietlicach gminnych, czy osrodkach pomocy społ. tam maja grupy dzieci z problemami/niepeł. itd/. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
vpestka Re: A PEDAGOG GDZIE ZNAJDZIE PRACE? 27.09.04, 22:14 Owszem czytam gazety a podania złożyłam we wszystkich okolicznych miejscowościach.Na Śląsku najwyraźniej jest za dużo pedagogów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: A PEDAGOG GDZIE ZNAJDZIE PRACE? IP: 62.233.164.* 27.09.04, 22:32 Żeby pracować w świetlicy trzeba mieć specjalizację w nauczaniu wczesnoszkolnym, alno skończyć ped. opiekuńczo-wychowawczą. Natomiast w OPS nie ma wolnych etatów. Po ped. ogólnej może być ciężko. Ja niestety pracuje zupełnie w innej branży, a skończyłam ped. pracy socjalnej i organizację pomocy społecznej.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
vpestka Re: A PEDAGOG GDZIE ZNAJDZIE PRACE? 28.09.04, 22:17 Gdy decydowałam się na swoją specjalizcje zapotrzebowanie było na zarzadzanie w oświacie. Teraz pedagogika opiekuńczo -wychowawcza. No i nie wiadomo czy zanim się przekwalifikuje znowu nie będzie takich pedagogów przesyt.I co tu robić? Odpowiedz Link Zgłoś
asialub1 Re: A PEDAGOG GDZIE ZNAJDZIE PRACE? 29.09.04, 14:18 Zarządzanie oświata robia dyrektorzy szkół bo musza. Odpowiedz Link Zgłoś
ziranka Re: A PEDAGOG GDZIE ZNAJDZIE PRACE? 08.10.04, 23:59 vpestka napisała: > Gdy decydowałam się na swoją specjalizcje zapotrzebowanie było na zarzadzanie w > > oświacie. Teraz pedagogika opiekuńczo -wychowawcza. No i nie wiadomo czy zanim > się przekwalifikuje znowu nie będzie takich pedagogów przesyt.I co tu robić? czytam i oczom nie wierzę......może ja w innym kraju mieszkam? jestem pedagogiem po pedagogice opiekuńczej i pracy od dwóch lat brak....niby wszędzie potrzebują pedagogów, ale jak się okazuje - takich którzy mają zwane "plecy"...jestem z Wielkopolski - więc gdyby ktoś miał zbędne "plecy" polecam się :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś