Gość: honey IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 07.10.04, 20:42 Witam Czy ktos byl na rozmowie w Motoroli? Jak wrazenia?? Jak wyglada sam przebieg rozmowy? Prosze o info lub odpowiedz na mial honey.j@interia.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: rekrutacja w motoroli IP: 80.85.225.* 11.10.04, 19:17 Czy nikt naprawde nie byl u nich na rozmowie??? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: rekrutacja w motoroli 11.10.04, 19:44 teraz to nie wiem. Kilka lat temu na pewnej krakowskiej uczelni do kobiet- informatyków przyszły eleganckie koperty z propozycja podjęcia pracy (amerykańska politpoprawnosć, chętnie zatrudniali dziewczyny). Kilka z nich skorzystało. Paru chłopaków tez zaczęło wtedy pracę. Wiem o co najmniej jednej osobie (kobiecie) która nadal tam pracuje. Chwali sobie, na szkolenia (a właściwie na rotację miedzybiurowo-projektową) do stanów jeździła... wtedy wypełniało sie kwestionariusz wzięty ze strony motoroli, potem na rozmowę sie szło gdzie weryfikowali dane. Co do samej rozmowy nie wiem, bo mnie przy tym nie było. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś