Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ODMŁADZAJĄCE KOLORKI

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:22
    Od mniej więcej trzech sezonów szukam granatowego, długiego, pikowanego
    płaszczyka na zimę i nic a moim zdaniem jest to świetny kolorek zwłaszcza
    kiedy ktoś chce się troszkę odmłodzić, jakoś producenci zapomnieli o tym
    kolorze, nieco lepiej jest wiosną bo wtedy można przebierać ostatecznie w
    jeansowych ciuszkach które zwykle są w odcieniu granatu lub niebieskiego, mam
    urodę typu zima więc granatowy kolor świetnie do mnie pasuje, cóż skoro jest
    go tak mało, może doradzicie jakieś inne kolorki dla zimy, byle nie brązy i
    beże bo wyglądam w nich jakbym była chora, z góry dziękuję,
    pozdr.
    Obserwuj wątek
      • avarja Re: ODMŁADZAJĄCE KOLORKI 28.01.05, 12:35
        RÓZ! :P :D
        • Gość: sally Re: ODMŁADZAJĄCE KOLORKI IP: *.chello.pl 28.01.05, 13:16
          jasno żółty!
          • lucy215 Re: ODMŁADZAJĄCE KOLORKI 28.01.05, 13:29
            żeby wyglądać dobrze w żółtym trzeba mieć zdrową, i najlepiej ciemną cerę,
            inaczej wychwyci wszystkie cienie pod oczami i inne przebarwienia tak samo jak
            fiolet. taki delikatny róż odmładza i kryje zmęcznie.
            • Gość: ZOCHA Re: ODMŁADZAJĄCE KOLORKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:57
              No własnie w żółci wyglądam nieciekawie, nawet mój ukochany to zauważył,
              natomiast czerwony owszem ale nie wszystkie odcienie - raczej te chłodniejsze,
              pozdr.
              • vic_vic Re: ODMŁADZAJĄCE KOLORKI 28.01.05, 16:36
                a może błękit? na zimę wydaje się dobry i zwykle pasuje zimnemu typowi urody
                • Gość: ZOCHA Re: ODMŁADZAJĄCE KOLORKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 16:54
                  Błekitny to piiiiękny kolor, bardzo go lubię mam trochę ciuszków w tym kolorze
                  ale muszę przyznać, że płaszczyka błękitnego (ładnego) nie widziałam a szkoda,
                  ślicznie błękit wygląda z granatem i bielą,
                  pozdr.
      • Gość: zuzaba Re: ODMŁADZAJĄCE KOLORKI IP: *.softlab.gda.pl 28.01.05, 13:52
        Jak zima, to czrwony może?
      • Gość: Adela Re: ODMŁADZAJĄCE KOLORKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 19:00
        A może pomarańcz? Widuje jedna pania w pomaranczowym pikowanym plaszczyku i
        wyglada ona rewelacyjnie. Moze dlatego, ze plaszcz sam w sobie wyglada super...
        oczywiscie nie jaskrawy pomarancz tylko taki jakby z domieszka czerwieni.
      • Gość: ada Re: ODMŁADZAJĄCE KOLORKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 21:01
        pastelowa zieleń, pistacja, baaaaaaaaardzo ładny kolorek zwłaszcza na wiosnę
        • Gość: akusia Re: ODMŁADZAJĄCE KOLORKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 00:00
          Do pani zimy pasuje czzarny,bialy(wlasciwie to jedyny typ urody ktory wyglada w
          tych kolorach naprawde dobrze) oraz ostre soczyste zimne barwy (np.turkus,ostra
          czerwien,zielen,roz ostry-wg.mnie zima wyglada w nim slicznie-szczegolnie przy
          b.ciemnych wlosach) zreszta polecam artykul na wizaz.pl

www.wizaz.pl/images/agatam/elegancka_zima/
      • Gość: ola Re: ODMŁADZAJĄCE KOLORKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 00:58
        ja bym bordo polecała, piekny kolor

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka