Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

GDZIE WARTO PRACOWAĆ

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 19:16
    Wpisujcie, gdzie waszym zdaniem warto pracować Gdzie jest najlepsza
    atmosfera, uczciwość itd.
    Obserwuj wątek
      • Gość: PITER 36 lat Re: GDZIE WARTO PRACOWAĆ IP: *.crowley.pl 12.10.04, 20:20
        Kurde watek moze nie dozyc do jutra!!!!!! choć poodbno sa wyjatki, mi sie
        fajnie pracowalo...w Polskie książki telefoniczne, bylem kiedys
        Przedstawicielem Handlowym, glownie zarabialem na ...rozliczaniu benzyny,
        ktorej nie wypalilem....no tak jesli byla jaks tam pensyjka podstawowa nett
        powiedzmy.....890 pln, goeno ..ale z prowizji jeszcze mniej 450 pln powiedzmy
        to z karty czasem bylo i po 1.500 ale byly czasy ...wszyscy tak robili te
        firmę, a kampanie wyjazdowe....ojej....diety, hoteliki wszytko wrzucalo sie w
        cene hotelu, nawet kurewki..ah gdzie te czasy...no dzis firma prawie
        bankrutuje..ale ..ja ma dwa mieszkania! tak ciesze się ..bo teraz majac wlasną
        firmę ..wiem jak moga mnie moi handlowcy wyjebac na kase ...a tak nie jest i to
        jest kapitalizm!
        • gfu Re: GDZIE WARTO PRACOWAĆ 12.10.04, 22:23
          Ale bełkot.
      • Gość: Beeee!!!!!! Re: GDZIE WARTO PRACOWAĆ IP: *.crowley.pl 12.10.04, 22:34
        Same lenie się odzywają, a ci którzy szanuja choć trochę pracę napewno napiszą!
      • marcin9098 Re: GDZIE WARTO PRACOWAĆ 14.10.04, 10:40
        Najlepiej jest na swoim.
        • Gość: ???? Re: GDZIE WARTO PRACOWAĆ IP: *.crowley.pl 18.10.04, 19:25
          Jak się ma kasę od rodziców
      • matatek Re: GDZIE WARTO PRACOWAĆ 14.10.04, 10:56
        ...po prostu ten wątek jest lekko wkurzający - gotów jestem podjąć pracę w
        firmie w której dużo dymią (sam palę;)) byleby mi uczciwie płacili za uczciwą
        pracę ale ...jak spowodować żeby mnie zatrudnili???
      • Gość: sola Re: GDZIE WARTO PRACOWAĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 15:52
        też kiedyś rozpoczęłam taki wątek, odzew marny, czyli zerowy, Polacy potrafią
        tylko narzekać, a gdy się komuś lepiej powodzi to po co ma się tym dzielić,
        lepiej siedzieć cicho, niestety taka jest polska mentalność
      • Gość: jelol Re: GDZIE WARTO PRACOWAĆ IP: 213.17.234.* 14.10.04, 17:05
        jak to gdzie, tam gdzie dają umowę na stałe np. firmy komputerowe (HP, IBM,
        Computerland), telefonii cyfrowej (np. PLUS, Idea. Głównie firmy międzynarodowe
        majace swoje oddziały w Polsce

no i budzetówka, ale dopiero po kilku latach pracy pensyjka sie uzbiera
        solidna, do tego szkolenia, diety, 13-tki
        • Gość: sola Re: GDZIE WARTO PRACOWAĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 17:24
          sama pracuję w plusie, mam umowę na stałe, zarabiam 900 brutto + niewielka
          prowizja, tylko pracując bezpośrednio w salonach polkomtela można więcej zarobić
      • Gość: ŁUKASZ Re: GDZIE WARTO PRACOWAĆ IP: 195.85.227.* 14.10.04, 17:29
        MYŚLĘ że w banku można pracować, przy obsludze klienta i jeśli się nie
        podpadnie to atmosfera na pewno będzie OK a pensja też nie najgorsza..
        • Gość: sola Re: GDZIE WARTO PRACOWAĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 17:44
          przecież w większości banków panuje mobbing, a pensje też są marne, chyba nie
          znasz realiów
          • Gość: Łukasz77 Re: GDZIE WARTO PRACOWAĆ IP: 195.85.227.* 15.10.04, 11:38
            tak się składa że od 4 lat pracuję i jakoś nie narzekam.... :)
            • Gość: gosienka Re: GDZIE WARTO PRACOWAĆ IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 23.10.04, 20:33
              czesc. Do bankierki. W ktorym banku warto skaldac podanie o prace.Studiuje mgr
              ostatni semestr bankowosc. do ktorych bankow warto skladac podania i cv???
      • Gość: sola Re: GDZIE WARTO PRACOWAĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 17:51
        polecam :POLKOMTEL, WASCO
      • Gość: bankierka Re: GDZIE WARTO PRACOWAĆ IP: *.chello.pl 18.10.04, 13:35
        w banku, tak pracuje w jednym z warszawskich oddziałów banku i atmosfera jest
        świetna! Super przełożony, pełen luz ale dzięki temu mamy też motywację do pracy
        • Gość: fajka Re: GDZIE WARTO PRACOWAĆ IP: *.u.mcnet.pl 18.10.04, 15:05
          ja pracuję w Finplusie i też jest ok
          • Gość: mariusz_robert Re: GDZIE WARTO PRACOWAĆ IP: 80.51.232.* 18.10.04, 15:18
            moim zdaniem-mimo wszystko-warto pracowac w grupie telekomunikacja polska,
            dobrze placa, pensja jest zawsze na czas, a nawet przed czasem...w regulaminie
            przeciwdzialamy mobingowi i dyskryminacji ze wzgledu na plec, wyznanie,
            wyksztalcenie czy orientacje seksualna,ale jesli pracowac w tp to tylko na
            etacie, a nie byc zatrudnionym przez agencje pracy tymczasowej, bo to lipa
            pozdrawiam wszystkich szukajacych pracy i zycze wam szczescia
            • Gość: >>> Re: GDZIE WARTO PRACOWAĆ IP: *.crowley.pl 18.10.04, 19:28
              Na układy niema rady !!!!
            • extravirgin Re: GDZIE WARTO PRACOWAĆ 19.10.04, 15:29
              do tego stopnia fajnie, że piszesz z pracy na forum?
              zreszta nie dziwię się teraz dlaczego w tepsie nic nie można normalnie załatwić
              pracownicy nie do ruszenia to i starać się nie będą bo pensyjka fajna najwtyżej
              szefa o mobbing oskarżą a zamiast brać się do roboty siedzą na forum
              • jszafranski Re: GDZIE WARTO PRACOWAĆ 19.10.04, 15:57
                a ty co tu robisz? a co powinienes/nas robic w tej chwlii ?
                • extravirgin Re: GDZIE WARTO PRACOWAĆ 20.10.04, 09:32
                  O 14 skończyłam zajęcia na uczelni to co mam robić???
        • Gość: Ania Re: GDZIE WARTO PRACOWAĆ IP: *.238.100.116.adsl.inetia.pl 21.10.04, 21:58
          Omijać coś takiego jak Who is Who, wycisną z Ciebie wszystko i
          zwolnią,bez "zbędnych" wyjaśnień.
      • Gość: pracownik:) Re: GDZIE WARTO PRACOWAĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 23:52
        Polecam FM Logistic. Świetna atmosfera, firma prorodzinna (festyny rodzinne,
        wycieczki dla dzieci), żadnego wyzysku, pełna kulturka, na finanse też nie
        można narzekać.
      • szatynwawa Re: GDZIE WARTO PRACOWAĆ 20.10.04, 00:28
        Pracować warto wszędzie gdzie płacą i wiadomo za co.
        A jak nie płacą to nie pracować.
        Co do firm albo inaczej organizacji mechanistycznych takich jak : komercyjne
        banki, FMCG itp itd to szkoda tam iśc.
        Pracują w nich głównie sprzedajne dusze.Sporo młodych ludzi którzy się
        integrują -wielu z nich pali jointy chodzi w krawatach i cierpi na syndrom
        mucho.
        Panny które reprezentują salony sprzedaży usług komórkowych to głównie głęboka
        prowincja.Brak kompetencji ,charyzmy i elokwencji
        Polecam pracę nad sobą-tym którzy tu przyjeżdżają odradzam pracę-Po co Wam
        pracować -lepiej jest zatyrać się na pokaz i brać te 800 pln.Co jest samo w
        sobie mega-wstydem.
      • Gość: wściekły pracownik Re: GDZIE WARTO PRACOWAĆ IP: *.238.100.116.adsl.inetia.pl 21.10.04, 21:55
        Nie w małych firmach gdzie prezes jest zwykłym gnojkiem,który dorobił się kasy.
        Brak szacunku i zrozumienia dla pracowników. Czysty wyzysk.
      • Gość: Inga Re: GDZIE WARTO PRACOWAĆ IP: *.238.100.116.adsl.inetia.pl 21.10.04, 22:03
        Pewnie są jeszcze uczciwi pracodawcy,tylko jak ich znaleźć?
        • losiu4 Re: GDZIE WARTO PRACOWAĆ 22.10.04, 06:55
          Gość portalu: Inga napisał(a):

> Pewnie są jeszcze uczciwi pracodawcy,

są :)

> tylko jak ich znaleźć?

na rynku pracy :)

Pozdrawiam

Losiu
      • Gość: aaa Re: GDZIE WARTO PRACOWAĆ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 20:15
        unilever polska
        polecam wszystkim
        • Gość: gosienka Re: GDZIE WARTO PRACOWAĆ IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 23.10.04, 20:34
          czesc. Do bankierki. W ktorym banku warto skaldac podanie o prace.Studiuje mgr
          ostatni semestr bankowosc. do ktorych bankow warto skladac podania i cv???

• Gość: zeuss Re: GDZIE WARTO PRACOWAĆ IP: *.m4.pl 25.10.04, 09:28
        nigdy ale to nigdy w EuroBanku
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka